Cafe con miel

  • Gatavošana 5min
  • Viegli
Cafe con miel
Raimonds Selga
Raimonda Selgas receptes

Sastāvdaļas

  • Melna kafija
     200 ml
  • Piens vai tā alternatīva
     50 ml
  • Medus
     2 tējk.
  • Vaniļas ekstrakts
     0.06 tējk.
  • Kanēlis
     0.06 tējk.
  • Muskatrieksts
     1 šķipsniņa (-s)

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Cafe con Miel (spāņu valodā – kafija ar medu) ir spāņu kafijas dzēriens, kam tiek piedēvētas didžestīva īpašības. Tas ir lielisks deserta dzēriens vai arī izcils pēcpusdienas enerģijas lādiņš.

Pagatavo kafiju – vislabāk, ja tā ir gaiša grauzdējuma kafija ar vieglu skābenumu.
Pārlej kafiju katliņā un pievieno pienu vai tā alternatīvu. Tā kā šajā receptē ir bagātīga garšu buķete, iesaku garšā neitrālu alternatīvu.
Sildi dzērienu uz lēnas uguns, nevārot to.
Pievieno vaniļu, kanēli un medu un samaisi, lai dzēriens būtu viendabīgs.
Pārlej krūzītē un pievieno svaigi uzrīvētu muskatriekstu.

Saistītās receptes

Lieldienu siera kūka

1h 15min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.