Cafe con miel

  • Gatavošana 5min
  • Viegli
Cafe con miel
Raimonds Selga
Raimonda Selgas receptes

Sastāvdaļas

  • Melna kafija
     200 ml
  • Piens vai tā alternatīva
     50 ml
  • Medus
     2 Tējkarotes
  • Vaniļas ekstrakts
     0.06 Tējkarotes
  • Kanēlis
     0.06 Tējkarotes
  • Muskatrieksts
     1 Šķipsniņa

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Cafe con Miel (spāņu valodā – kafija ar medu) ir spāņu kafijas dzēriens, kam tiek piedēvētas didžestīva īpašības. Tas ir lielisks deserta dzēriens vai arī izcils pēcpusdienas enerģijas lādiņš.

Pagatavo kafiju – vislabāk, ja tā ir gaiša grauzdējuma kafija ar vieglu skābenumu.
Pārlej kafiju katliņā un pievieno pienu vai tā alternatīvu. Tā kā šajā receptē ir bagātīga garšu buķete, iesaku garšā neitrālu alternatīvu.
Sildi dzērienu uz lēnas uguns, nevārot to.
Pievieno vaniļu, kanēli un medu un samaisi, lai dzēriens būtu viendabīgs.
Pārlej krūzītē un pievieno svaigi uzrīvētu muskatriekstu.

Saistītās receptes

Raimonds Selga
Raimonda Selgas receptes

Lavandas medus aukstā latte

8h • Vidēji grūti
Ilmārs Munkevics
Ilmārs Munkevics receptes

Greyhound

10min • Viegli
Ilmārs Munkevics
Ilmārs Munkevics receptes

Moscow Mule

6min • Viegli
Ilmārs Munkevics
Ilmārs Munkevics receptes

Cosmopolitan

8min • Viegli
Ilmārs Munkevics
Ilmārs Munkevics receptes

Blueberry Highball

3min • Viegli
Ilmārs Munkevics
Ilmārs Munkevics receptes

Classic Mojito

3min • Viegli