Cāļa fileja saldskābā glazūrā

  • Gatavošana 35min
  • Viegli
Cāļa fileja saldskābā glazūrā
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Cāļa fileja
     200 g
  • Čili mērce
     1 Ēdamkarote
  • Sojas mērce
     0.5 Tējkarotes
  • Ķiploks
     1 daiva (-s)

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sajauc saldo čili mērci ar sojas mērci un rīvētu ķiploku, ierīvē sagrieztās cāļa filejas.

Cep uz pannas vai cepeškrāsnī līdz gatavībai.

Cepeškrāsnī būs jācep 180 grādos 15 minūtes, uz pannas 5-6 minūtes maisot.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Vistas kebabs uz grila

20min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Jērs rozmarīnā

3h 30min • Viegli