Cāļa fileja saldskābā glazūrā

  • Gatavošana 35min
  • Viegli
Cāļa fileja saldskābā glazūrā
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Cāļa fileja
     200 g
  • Čili mērce
     1 ēdamk.
  • Sojas mērce
     0.5 tējk.
  • Ķiploks
     1 daiva (-s)

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sajauc saldo čili mērci ar sojas mērci un rīvētu ķiploku, ierīvē sagrieztās cāļa filejas.

Cep uz pannas vai cepeškrāsnī līdz gatavībai.

Cepeškrāsnī būs jācep 180 grādos 15 minūtes, uz pannas 5-6 minūtes maisot.

Līdzīgas receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Pasta primavera

45min • Viegli

Siltā tortilja ar malto gaļu

25min • Vidēji grūti

Skābeņu zupa

45min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Plakanmaize ar cāļa medaljoniem

25min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Cāļa cepetis ar burkāniem

1h 10min • Vidēji grūti