Cāļa fileja saldskābā glazūrā

  • Gatavošana 35min
  • Viegli
Cāļa fileja saldskābā glazūrā
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Cāļa fileja
     200 g
  • Čili mērce
     1 ēdamk.
  • Sojas mērce
     0.5 tējk.
  • Ķiploks
     1 daiva (-s)

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sajauc saldo čili mērci ar sojas mērci un rīvētu ķiploku, ierīvē sagrieztās cāļa filejas.

Cep uz pannas vai cepeškrāsnī līdz gatavībai.

Cepeškrāsnī būs jācep 180 grādos 15 minūtes, uz pannas 5-6 minūtes maisot.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Tītara krūtiņas cepetis ar aprikozēm

1h 30min • Vidēji grūti
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes