Ceptais vraps

  • Gatavošana 45min
  • Viegli

Sastāvdaļas

  • Malta liellopu gaļa
     200 g
  • Čili pulveris
     1 tējk.
  • Malta paprika
     0.5 tējk.
  • Kumīns
     0.5 tējk.
  • Sāls
      pēc garšas
  • Pipari
      pēc garšas
  • Tortiljas (lielas)
     4 gabali
  • Načo siera mērce
     100 g
  • Skābais krējums
     100 g
  • Sasmalcināti salāti
     80 g
  • Sasmalcināti tomāti
     100 g
  • Čedaras siers (rīvēts)
     50 g
  • Holandes siers (rīvēts)
     50 g
  • Eļļa
     1 ēdamk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Pannā apcep malto gaļu ar garšvielām līdz tā ir gatava.
Ņem divas lielās tortiljas un ar nazi izgriež 2 mazus tortilju apļus.
Ņem lielo tortilju, pa vidu liek saceptu malto gaļu, apmēram tik lielā laukumā, cik ir mazā tortilja. Pa virsu smērē načo siera mērci. Tai virsū smērē skābo krējumu, liek salātus, tomātus un abu veidu sierus.
Pa virsu liek izgriezto mazo tortilju. Lielo tortilju aploka apkārt un apgriež otrādāk, lai tā nevērtos vaļā. Visu atkārto ar pārējām tortiljām.
Pannā uzkarsē eļļu un cep vrapu no katras puses līdz tas ir zeltaini brūns.

Saistītās receptes

Kraukšķīgā vista

30min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Kartupeļu sacepums

1h 30min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Gaļas pīrāgs

55min • Vidēji grūti

Wok ar dārzeņiem un vistu

30min • Vidēji grūti