Cepti rīsi ar olu un gaļu

  • Gatavošana 30min
  • Viegli

Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.

Sastāvdaļas

  • Rīsi
     2 paciņa (-s)
  • Saulespuķu eļļa
     
  • Burkāni
     2 gabali
  • Olas
     2 gabali
  • Paprika
     1 gabali
  • Zaļumi pēc izvēles
     
  • Jauktā maltā gaļa
     500 g

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Novāra 2 paciņas ar rīsiem.
Pannā ielej saulespuķu eļļu un uzkarsē.
Pakāpeniski pieliek klāt 2 sagrieztus burkānus, 1 papriku, 2 olas, zaļumus (pēc izvēles), malto gaļu visu kārtīgi samaisa.
Pievieno novārītos rīsus un piparus.
Apcep 2-3 minūtes.

Līdzīgas receptes

Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Paelja ar jūras veltēm

45min • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Risotto ar pikšu

1h • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Tītara krūtiņas cepetis ar aprikozēm

1h 30min • Vidēji grūti
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Siltā tortilja ar malto gaļu

25min • Vidēji grūti