Cūkgaļa un kartupeļi sinepju mērcē

  • Gatavošana 1h 10min
  • Viegli

Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.

Sastāvdaļas

  • Jaunie kartupeļi
     500 g
  • Cūkgaļas karbonāde
     6 gab.
  • Sāls
      pēc garšas
  • Melnie pipari
      pēc garšas
  • Sviests
     2 ēdamk.
  • Olīveļļa
     2 ēdamk.
  • Ābolu etiķis
     2 ēdamk.
  • Sinepes ar sēkliņām
     4 ēdamk.
  • Marinēti gurķi
     2 ēdamk.
  • Marinētu gurķu sula
     1 ēdamk.
  • Dilles
     2 ēdamk.
  • Redīsu mikrosālāti
     50 g

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Kartupeļus pārgriež uz pusēm un liek lielā katlā vārīties sālsūdenī 15 min.

Tad bļodā lej ābolu etiķi, pievieno sinepes, smalki sakapātus marinētus gurķus, sulu, smalki sakapātas dilles, kā arī sāli un piparus pēc garšas.

Cūkgaļas karbonādes apber ar sāli un pipariem.

Ļauj pastāvēt 30 min.

Pannā sakarsē sviestu un olīveļļu un apcep kartupeļus, līdz tie ir zeltaini.

Izņem kartupeļus un to vietā liek cepties karbonādes – apmēram 4 min. no katras puses. 

Lielā bļodā iemet kartupeļus, kreses salātus un pārlej ar mērci, kārtīgi samaisa.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes