Cūkgaļa un kartupeļi sinepju mērcē

  • Gatavošana 1h 10min
  • Viegli

Sastāvdaļas

  • Jaunie kartupeļi
     500 g
  • Cūkgaļas karbonāde
     6 gabali
  • Sāls
      pēc garšas
  • Melnie pipari
      pēc garšas
  • Sviests
     2 Ēdamkarote
  • Olīveļļa
     2 Ēdamkarote
  • Ābolu etiķis
     2 Ēdamkarote
  • Sinepes ar sēkliņām
     4 Ēdamkarote
  • Marinēti gurķi
     2 Ēdamkarote
  • Marinētu gurķu sula
     1 Ēdamkarote
  • Dilles
     2 Ēdamkarote
  • Redīsu mikrosālāti
     50 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Kartupeļus pārgriež uz pusēm un liek lielā katlā vārīties sālsūdenī 15 min.

Tad bļodā lej ābolu etiķi, pievieno sinepes, smalki sakapātus marinētus gurķus, sulu, smalki sakapātas dilles, kā arī sāli un piparus pēc garšas.

Cūkgaļas karbonādes apber ar sāli un pipariem.

Ļauj pastāvēt 30 min.

Pannā sakarsē sviestu un olīveļļu un apcep kartupeļus, līdz tie ir zeltaini.

Izņem kartupeļus un to vietā liek cepties karbonādes – apmēram 4 min. no katras puses. 

Lielā bļodā iemet kartupeļus, kreses salātus un pārlej ar mērci, kārtīgi samaisa.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Vistas kebabs uz grila

20min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Jērs rozmarīnā

3h 30min • Viegli