Divkāršais liellopa un bekona burgers

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Divkāršais liellopa un bekona burgers
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Maizītes Maiziņš
     2 gabali
  • Liellopa gaļa burgeriem
     220 g
  • Kūpināts bekons
     4 šķēlīte (-s)
  • Čedaras siers
     2 šķēlīte (-s)
  • Uzkodu gurķis sadskābā marinādē Spilva
     1 gab.
  • Mērce BBQ
     2 ēdamk.
  • Rukolas mikrosalāti
     1 sauja (-s)

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Maizi pasildi krāsnī.

Uz sakarsētas pannas cep bekona šķēles un burgeru gaļu, līdz gatavs.

Karstai gaļai uzliec virsū siera šķēles un virsū bekonu.

 

Kārto burgeru slāņos, maizi iesmērējot ar mērci, pievienojot mikrosalātus un gurķa šķēlītes.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Tītara burgers

1h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Diļļu marināde

5min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Provansas marināde

5min • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Zivju zupa

1h • Viegli