Divkāršais liellopa un bekona burgers

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Divkāršais liellopa un bekona burgers
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Maizītes Maiziņš
     2 gabali
  • Liellopa gaļa burgeriem
     220 g
  • Kūpināts bekons
     4 šķēlīte (-s)
  • Čedaras siers
     2 šķēlīte (-s)
  • Uzkodu gurķis sadskābā marinādē Spilva
     1 gab.
  • Mērce BBQ
     2 Ēdamkarote
  • Rukolas mikrosalāti
     1 sauja (-s)

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Maizi pasildi krāsnī.

Uz sakarsētas pannas cep bekona šķēles un burgeru gaļu, līdz gatavs.

Karstai gaļai uzliec virsū siera šķēles un virsū bekonu.

 

Kārto burgeru slāņos, maizi iesmērējot ar mērci, pievienojot mikrosalātus un gurķa šķēlītes.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Liellopa gaļas zupa ar alu

1h 30min • Vidēji grūti
Ilze Jurkāne
Ilzes Jurkānes receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Tumšā alus picas mīkla

2h 30min • Vidēji grūti
Ilze Jurkāne
Ilzes Jurkānes receptes

Jāņu siera recepte

3h • Vidēji grūti
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes