Divkāršais liellopa un bekona burgers

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Divkāršais liellopa un bekona burgers
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Maizītes Maiziņš
     2 gabali
  • Liellopa gaļa burgeriem
     220 g
  • Kūpināts bekons
     4 šķēlīte (-s)
  • Čedaras siers
     2 šķēlīte (-s)
  • Uzkodu gurķis sadskābā marinādē Spilva
     1 gab.
  • Mērce BBQ
     2 ēdamk.
  • Rukolas mikrosalāti
     1 sauja (-s)

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Maizi pasildi krāsnī.

Uz sakarsētas pannas cep bekona šķēles un burgeru gaļu, līdz gatavs.

Karstai gaļai uzliec virsū siera šķēles un virsū bekonu.

 

Kārto burgeru slāņos, maizi iesmērējot ar mērci, pievienojot mikrosalātus un gurķa šķēlītes.

Līdzīgas receptes

Steiks ar dateļu mērci

30min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Kārtainās mīklas un siera uzkoda

40min • Vidēji grūti