Divkāršais liellopa un bekona burgers

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Divkāršais liellopa un bekona burgers
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Maizītes Maiziņš
     2 gabali
  • Liellopa gaļa burgeriem
     220 g
  • Kūpināts bekons
     4 šķēlīte (-s)
  • Čedaras siers
     2 šķēlīte (-s)
  • Uzkodu gurķis sadskābā marinādē Spilva
     1 gab.
  • Mērce BBQ
     2 ēdamk.
  • Rukolas mikrosalāti
     1 sauja (-s)

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Maizi pasildi krāsnī.

Uz sakarsētas pannas cep bekona šķēles un burgeru gaļu, līdz gatavs.

Karstai gaļai uzliec virsū siera šķēles un virsū bekonu.

 

Kārto burgeru slāņos, maizi iesmērējot ar mērci, pievienojot mikrosalātus un gurķa šķēlītes.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Tītara krūtiņas cepetis ar aprikozēm

1h 30min • Vidēji grūti
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Paelja ar jūras veltēm

45min • Vidēji grūti

Siltā tortilja ar malto gaļu

25min • Vidēji grūti