Divkrāsains smūtijs
-
Gatavošana 10min
-
Viegli

Sastāvdaļas
-
Kanzi® āboli3 gab.
-
Mango (gabalos)0.5 gabali
-
Apelsīnu sula200 ml
-
Jogurts (vai sojas jogurts)200 ml
-
Spināti (noskaloti)100 g
Pagatavošana
Vērts zināt
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Nomizo divus Kanzi® ābolus un sagriez gabalos.
Blenderī samal mango gabalus, 100 ml apelsīnu sulas, 100 ml jogurta un pusi no gabalos sagrieztajiem āboliem. Ielej mērkrūzē.
Samal spinātus ar atlikušo apelsīnu sulu, jogurtu un ābolu gabaliem.
Vienu no smūtijiem sadali divās lielās glāzēs, un tad tiem pa virsu uzlej otru smūtiju, lai veidotos divi slāņi. Pasniedz ar salmiņu.
Nogriez dažas plānas šķēlītes no trešā Kanzi® ābola glāzes malas dekorēšanai.