Enčiladas ar malto gaļu
-
Gatavošana 30min
-
Viegli

Sastāvdaļas
-
maltā gaļa400 g
-
eļļa1 ēdamk.
-
sīpols1 gab.
-
tomātu biezenis1 ēdamk.
-
meksikāņu tipa salsas mērce (230 g)230 g
-
tortiljas maize4 gab.
-
rīvēts siers200 g
-
tomāti
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Eļļā apcep malto gaļu. Nomizo un sasmalcina sīpolu, pievieno maltajai gaļai un ļauj dažas minūtes ievilkties. Pievieno tomātu biezeni un salsas mērci. Uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai.
Uzsilda tortiljas maizi saskaņā ar instrukcijām uz iepakojuma. Maltās gaļas maisījumu sadala katrai maizītei. Sarullē un liek viegli ietaukotā cepeškrāsns traukā. Pārkaisa ar rīvētu sieru.
Apbrūnina 225C, apmēram 5 minūtes. Pasniedz ar tomātu un sīpolu salātiem.