Enčiladas ar vistas fileju

  • Gatavošana 55min
  • Viegli

Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.

Sastāvdaļas

  • Sīpols
     1 gab.
  • Jalapeno pipari vai zaļie čili
     5 gab.
  • Vistas fileja
     500 g
  • Tortiljas
     8 gab.
  • Enčiladu mērce
     500 ml
  • Konservētas pupiņas
     400 g
  • Čedaras siers
     250 g
  • Koriandrs
     1 bunte (-s)
  • Skābais krējums
     200 ml

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 8 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Gardas un sātīgas enchiladas ar vistas fileju – viegli pagatavojamas un ideāli piemērotas ģimenes vakariņām. 

Sagriež sīpolu, jalapeno piparus vai zaļos čili, kā arī vistas fileju.

Uz sakarsētas pannas liek cepties sīpolus. Kad tie sāk kļūt caurspīdīgi, pievieno jalapeno piparus vai zaļo čili un vistas fileju. Apmaisa un cep mērenā temperatūrā, līdz vista ir gatava.

Uz tortiljas plāksnēm izsmērē enčiladu mērci. Tortiljas vidū ber konservētas pupiņas, sacepto vistas fileju ar sīpoliem un pipariem/čili, pārber čedaras sieru, un tortilju satin. Tāpat sagatavo arī pārējās tortiljas.

Satītās tortiljas liek stikla pannā ar augstajām malām, pārlej ar enčiladu mērci, nedaudz to izsmērējot. Pārber pāri vēl čedaras sieru un liek cepties cepeškrāsnī uz 25–30 minūtēm 190 grādos.

Kad tortiljas apbrūnējušās, tās ņem ārā, pārber pāri koriandru, pārlej čili olīveļļu pēc gaumes. Ēdienu pasniedz ar skābo krējumu.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Ķimeņu siera bumbas

20min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes