Franču tostermaize ar avenēm

  • Gatavošana 5min
  • Viegli
Franču tostermaize ar avenēm
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Tostermaize
     4 šķēlīte (-s)
  • Ola
     1 gab.
  • Piens
     100 ml
  • Cukurs
     1 ēdamk.
  • Sāls
     1 šķipsniņa (-s)
  • Sviests
     2 ēdamk.
  • Avenes
     300 g
  • Kļavu sīrups
     2 ēdamk.
  • Citrona miziņa
     0.5 gab.
  • Svaigas piparmētras
     1 bunte (-s)

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Olu sajauc ar pienu un cukuru.
Izmērcē tostermaizes un uz pannas apcep sviestā no abām pusēm.
Pasniedz ar avenēm, kas sajauktas ar kļavu sīrupu, piparmētru lapām un citrona miziņu.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Skotu ola palijas apvalkā

40min • Vidēji grūti
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Fritata ar dārzeņiem

30min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Zaļās vafeles

30min • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes