Fusilli un biezpiena sacepums

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Fusilli un biezpiena sacepums
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Makaroni Fusilli
     400 g
  • Tomāti ķiršu
     200 g
  • Spināti
     65 g
  • Ķiploks
     3 daiva (-s)
  • Olīveļļa
     40 ml
  • Rīvēts siers Grana Padano
     2 Ēdamkarote
  • Biezpiens
     200 g
  • Siers Mozzarella
     100 g
  • Sāls
      pēc garšas
  • Melnie pipari
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Novāri pastu, kā norādīts uz iepakojuma.

 

Pārgriez tomātiņus uz pusēm.

Olīveļļā apcep ķiplokus (sarīvētus) un spinātus, pievieno tomātu pusītes un novārīto pastu un liec cepamtraukā.

 

Sajauc biezpienu ar sarīvētiem sieriem, sāli un pipariem.

Pievieno pastai un nedaudz apmaisi.

 

Liec cepties 170 grādos karstā cepeškrāsnī uz 15 minūtēm.

Saistītās receptes

Pildītās spinātu pankūkas

25min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Vistas kebabs uz grila

20min • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Omlete ar sparģeļiem

20min • Viegli

Cepta puķkāposta tako

1h 30min • Vidēji grūti

Pupiņu čili burito

1h • Vidēji grūti