Gaisīgās maizītes ar «Basturma»

  • Gatavošana 1h
  • Viegli
Gaisīgās maizītes ar «Basturma»
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Pamatēdiens

  • Sviests
     22 g
  • Ūdens
     25 ml
  • Piens
     25 ml
  • Sāls
     1 šķipsniņa (-s)
  • Cukurs
     1 šķipsniņa (-s)
  • Milti
     30 g
  • Ola
     1 gab.
  • Sezama sēklas
     15 g

Uzkodas

  • Siers Philadelphia
     80 g
  • Basturma (šķēlītēs)
     50 g
  • Kaperi
     30 g
  • Zaļumi
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 10 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Katlā uzkarsē ūdeni ar pienu, sviestu, sāli un cukuru.

Pievieno miltus un plaucē, maisot vismaz 2-3 minūtes.

Mīklu pārliec citā traukā un pievieno olu, iemaisi.

Mīklu pildi konditorejas maisiņā.

Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem bez ventilatora. 

Izspied uz cepamās pannas 10 maizītes, pārkaisi ar sezama sēklām un liec cepties.

 

Cep 35-40 minūtes, samazinot temperatūru līdz 170 grādiem.

 

Maizītes atdzesē un griez uz pusēm. 

Uzsmērē krēmsieru, liec virsū kaperus, Basturma un zaļumus.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Svaigas garneles à la Istaba

20min • Vidēji grūti