Gaisīgās maizītes ar «Basturma»

  • Gatavošana 1h
  • Viegli
Gaisīgās maizītes ar «Basturma»
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Pamatēdiens

  • Sviests
     22 g
  • Ūdens
     25 ml
  • Piens
     25 ml
  • Sāls
     1 šķipsniņa (-s)
  • Cukurs
     1 šķipsniņa (-s)
  • Milti
     30 g
  • Ola
     1 gab.
  • Sezama sēklas
     15 g

Uzkodas

  • Siers Philadelphia
     80 g
  • Basturma (šķēlītēs)
     50 g
  • Kaperi
     30 g
  • Zaļumi
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Katlā uzkarsē ūdeni ar pienu, sviestu, sāli un cukuru.

Pievieno miltus un plaucē, maisot vismaz 2-3 minūtes.

Mīklu pārliec citā traukā un pievieno olu, iemaisi.

Mīklu pildi konditorejas maisiņā.

Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem bez ventilatora. 

Izspied uz cepamās pannas 10 maizītes, pārkaisi ar sezama sēklām un liec cepties.

 

Cep 35-40 minūtes, samazinot temperatūru līdz 170 grādiem.

 

Maizītes atdzesē un griez uz pusēm. 

Uzsmērē krēmsieru, liec virsū kaperus, Basturma un zaļumus.

Līdzīgas receptes

Brusketas

15min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Siera standziņas

30min • Viegli
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).