Gaļas bureks

  • Gatavošana 1h
  • Viegli

Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.

Sastāvdaļas

  • Maltā gaļa (jauktā)
     800 g
  • Liels sīpols
     1 gab.
  • BBQ garšvielas Rimi
     2 ēdamk.
  • Pētersīļi
     1 bunte (-s)
  • Filo mīkla (atlaidināta)
     1 paciņa (-s)
  • Eļļa
     60 ml
  • Ūdens
     100 ml

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sātīgs un sulīgs gaļas bureks ar kraukšķīgu mīklu - ideāls balkānu iedvesmots ēdiens pusdienām vai vakariņām. Izmēģini autentisku recepti mājas apstākļos!

Sagriez smalkos gabalos sīpolu un sakapā pētersīļus.

Karsē pannu un pielej 20 ml eļļas. Apcep sīpolus un pievieno malto gaļu.

Pievieno bbq garšvielas un pētersīļus. Gaļu apcep un liek malā.

Sajauc ūdeni ar 40 ml eļļas. Cepamā trauka apakšu apslaka ar eļļu un ieklāj divas loksnes filo mīklas.

Ieliek dažas kārtas maltās gaļas. Saburza 2- 3 loksnes filo mīklas un liek virs gaļas.

Loksnes apslaka ar ūdens un eļļas maisījumu un atkal liek gaļas kārtu. Tā kārto līdz pat beigām, nobeidzot bureku ar divām loksnēm filo mīklas un apslakot to ar eļļas un ūdens maisījumu.

Liek cept iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 180 grādos, 35-45 minūtes.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Kartupeļi ar salviju

30min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes