Gaļas pīrāgs

  • Gatavošana 55min
  • Vidēji grūti
Gaļas pīrāgs
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Apakškārta

  • Auksti kūpināta desa
     60 g
  • Eļļa (apcepšanai)
     2 ēdamk.
  • Malta liellopa gaļa
     100 g
  • Ķiploki
     2 daiva (-s)
  • Tomātu pasta
     1 tējk.
  • Liellopa gaļas buljons
     250 ml
  • Kajēnas pipari
     0.5 tējk.
  • Cukurs
     0.5 tējk.

Augškārta

  • Kartupeļi
     300 g
  • Sāls
     1 šķipsniņa (-s)
  • Piens
     60 ml
  • Sviests
     2 ēdamk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Pannā sakarsē eļļu un apcep desas šķēles, līdz tās kļūst kraukšķīgas.
Pievieno malto gaļu un rīvētu ķiploku.
Pieliec tomātu pastu, viegli apdedzini un pielej buljonu ar cukuru un Kajēnas pipariem.
Novāri līdz pusei un liec cepamtraukā.
Paralēli novāri kartupeļus, nokās.
Pievieno siltu pienu un sāli, saspied ar stampu un ar putojamo slotiņu uzputo, liekot klāt sviestu.
Biezeni liec virs gaļas kārtas un cep 20 minūtes cepeškrāsnī 200 grādos.

Saistītās receptes

Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Sīpolu tarte

20min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Pildīts kāposts

2h • Vidēji grūti
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Marinētas mīdijas un gailenes

25min • Vidēji grūti

Wok ar dārzeņiem un vistu

30min • Vidēji grūti