Gaļas pīrāgs

  • Gatavošana 55min
  • Vidēji grūti
Gaļas pīrāgs
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Apakškārta

  • Auksti kūpināta desa
     60 g
  • Eļļa (apcepšanai)
     2 ēdamk.
  • Malta liellopa gaļa
     100 g
  • Ķiploki
     2 daiva (-s)
  • Tomātu pasta
     1 tējk.
  • Liellopa gaļas buljons
     250 ml
  • Kajēnas pipari
     0.5 tējk.
  • Cukurs
     0.5 tējk.

Augškārta

  • Kartupeļi
     300 g
  • Sāls
     1 šķipsniņa (-s)
  • Piens
     60 ml
  • Sviests
     2 ēdamk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Gaļas pīrāgs

Pannā sakarsē eļļu un apcep desas šķēles, līdz tās kļūst kraukšķīgas.
Pievieno malto gaļu un rīvētu ķiploku.
Pieliec tomātu pastu, viegli apdedzini un pielej buljonu ar cukuru un Kajēnas pipariem.
Novāri līdz pusei un liec cepamtraukā.
Paralēli novāri kartupeļus, nokās.
Pievieno siltu pienu un sāli, saspied ar stampu un ar putojamo slotiņu uzputo, liekot klāt sviestu.
Biezeni liec virs gaļas kārtas un cep 20 minūtes cepeškrāsnī 200 grādos.

Līdzīgas receptes

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli

Tunča kotletes

30min • Viegli

Hotdogi

25min • Viegli

Tomātu - rikotas tarte

55min • Vidēji grūti
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).