Gardēžu maltās gaļas zupa

  • Gatavošana 30min
  • Viegli

Sastāvdaļas

  • Liellopa maltā gaļa
     1 kg
  • Liellopu gaļas buljons
     1.5 L
  • Kartupeļi
     4 gab.
  • Burkāni
     2 gab.
  • Paprikas pulveris
     1 tējk.
  • Ķimenes
     1 tējk.
  • Sāls
      pēc garšas
  • Pipari
      pēc garšas
  • Ķiploku pulveris
     1 tējk.
  • Sīpols
     1 gab.
  • Ķiploks
     1 gabali
  • Olīveļļa
      cepšanai
  • Tomātu pasta
     4 ēdamk.
  • Cukurs
     1 Ēdamkarote
  • Spināti
     1 sauja (-s)
  • Skābais krējums
      dekorēšanai

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Uzkarsē eļļu katlā, kurā gatavos zupu, un apcep sīpolu gabaliņus, kamēr tie kļūst caurspīdīgi.

Pievieno ķiploku un maisot cep vēl 1 minūti.

Sīpoliem un ķiplokiem liek klāt malto gaļu un kārtīgi samaisa. Pievieno garšvielas. Cep, kamēr gaļa vairs nav sarkana. Sāls pēc garšas.

Pārlej ar buljonu. Tiklīdz zupa sākusi vārīties, pievieno kartupeļus, burkānus, kā arī tomātu pastu un cukuru. Vāra, kamēr kartupeļi un burkāni ir mīksti (apm. 10 min).

Pasniedz ar krējumu un zaļumiem pēc gaumes.

Līdzīgas receptes

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli

Hotdogi

25min • Viegli

Tunča kotletes

30min • Viegli

Šašlika pasta

25min • Viegli
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.