Grilētas cūku ribiņas

  • Gatavošana 1h 30min
  • Vidēji grūti

Sastāvdaļas

  • Cūkgaļas ribiņas
     1 kg
  • Garšvielu maisījums cūkgaļai
     2 šķipsniņa (-s)
  • Tomāti
      pēc garšas
  • Šampinjoni
      pēc garšas
  • Pita
     4 gabali
  • Ribiņu mērce
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Novāra ribiņas, pievienojot garšvielas, lai gaļa atdalās no kauliem. Cep cepeškrāsni noslēgtā traukā vai vāra katlā uz lēnas uguns.

Sagatavo apziežamo mērci, sajaucot sastāvdaļas.

Liek ribiņas uz grila, vienlaikus apziežot ar mērci.

Liek cepties tomātus, pitas maizi un šampinjonus, pildītus ar garšaugu sviestu.

Pasniedz ribiņas uz pitas maizes ar tomātiem un šampinjoniem.

Līdzīgas receptes

Hotdogi

25min • Viegli

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Halloumi siers uz iesma

15min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Mencas kebaba iesmiņi

25min • Viegli
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).