Grilētas cūku ribiņas

  • Gatavošana 1h 30min
  • Vidēji grūti

Sastāvdaļas

  • Cūkgaļas ribiņas
     1 kg
  • Garšvielu maisījums cūkgaļai
     2 šķipsniņa (-s)
  • Tomāti
      pēc garšas
  • Šampinjoni
      pēc garšas
  • Pita
     4 gabali
  • Ribiņu mērce
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Novāra ribiņas, pievienojot garšvielas, lai gaļa atdalās no kauliem. Cep cepeškrāsni noslēgtā traukā vai vāra katlā uz lēnas uguns.

Sagatavo apziežamo mērci, sajaucot sastāvdaļas.

Liek ribiņas uz grila, vienlaikus apziežot ar mērci.

Liek cepties tomātus, pitas maizi un šampinjonus, pildītus ar garšaugu sviestu.

Pasniedz ribiņas uz pitas maizes ar tomātiem un šampinjoniem.

Saistītās receptes

3 marinādes gaļai

2h • Viegli

Vistas fileja ar krēmīgo biezeni

40min • Vidēji grūti

Sparģeļi ar mocarellu

10min • Viegli

Tomātu - rikotas tarte

55min • Vidēji grūti

Ābolu burgers

25min • Vidēji grūti