Sastāvdaļas
-
Saldais kartupelis1 gabali
-
Sālspēc garšas
-
Melnie piparipēc garšas
-
Rozmarīnsnedaudz
-
Olīveļļa2 Ēdamkarote
-
Siers Gorgonzola2 Ēdamkarote
-
Valrieksti1 sauja (-s)
-
Rukola2 sauja (-s)
-
Dīgstidekoram
Pagatavošana
Vērts zināt
Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Saldo kartupeli nomizo, sagriez plānās šķēlēs, apslaki ar eļļu, pārkaisi sāli, piparus, sasmalcinātu rozmarīnu un liec uz pusstundu ledusskapī.
Grilē uz sakarsēta grila no abām pusēm, kamēr tas gatavs.
Kārto uz šķīvja, vispirms liekot rukolu, tad grilēto saldo kartupeli.
Kamēr tas karsts, uzliec sieru, lai tas nedaudz pakūst, pārkaisi valriekstus un dīgstus.
Pasniedz karstu.
Saistītās receptes
Ēdienu veidi
Zupas
Salāti un uzkodas
Pamatēdieni
Sautējumi
Pudiņi
Kūkas
Pīrāgi
Smūtiji
Mērces
Pankūkas
Pamatsastāvdaļas
Cūkgaļa
Liellopu gaļa
Putnu gaļa
Lasis
Zivis un jūras veltes
Dārzeņi
Pasta
Miltu ēdieni
Siers
Rīsi
Piena produkti
Ogas
Trusis
Jēra gaļa
Dzīvesstils
Ēdieni veģetāriešiem
Ēdieni vegāniem
Bezglutēna ēdieni
Grilēdieni
Bez laktozes ēdieni
Labākai dzīvei
Pikants
Streetfood ēdieni
Mājās gatavota maize