Grūbu putra ar bekonu

  • Gatavošana 1h 30min
  • Vidēji grūti

Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.

Sastāvdaļas

Pamatēdiens

  • Sviests
     60 g
  • Sīpols
     2 gab.
  • Auksti kūpināta cūkas krūtiņa
     80 g
  • Grūbas
     400 g
  • Dārzeņu buljons
     1 L
  • Sojas mērce
     2 ēdamk.
  • Sāls
      šķipsniņa
  • Pipari
      šķipsniņa

Pasniegšanai

  • Loki
      pēc garšas

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Katlā izkausē sviestu.

Pievieno smalki sakapātus sīpolus, sagrieztu bekonu un cep 10 min.

Pievieno dārzeņu buljonu, grūbas un sojas mērci.

Karsē līdz vārīšanās temperatūrai.

Samazina karstumu, uzliek vāku un sautē aptuveni 1 h, ik pa laikam apmaisot, līdz grūbas iegūst putras konsistenci.

Pievieno sāli un piparus, visu kārtīgi samaisa.

Pasniedz karstu, apber ar lociņiem.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Cepti ziemas dārzeņi

30min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes