Hotdogs ar halapenjo un tortiljas čipsiem

  • Gatavošana 40min
  • Viegli
Hotdogs ar halapenjo un tortiljas čipsiem
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Bagete
     0.7 gabali
  • Cepamdesas
     2 gabali
  • Bekons Panchetta Selection by Rimi
     60 g
  • Siers Mozzarella
     40 g
  • Tortiljas čipsi
      pēc izvēles
  • Marinētie Halapenjo
     30 g
  • Tomāts
     1 gab.
  • Šalotes sīpols
     1 gabali
  • Citrons
     1 gab.
  • Mērce Bruschetta Selection by Rimi
     2 ēdamk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Cepamdesas ietin bekona Panchetta šķēlītēs un liek uz grila vai cepeškrāsnī (160°C  25 min).

Maizi iegriež gareniski un iekšpusi iesmērē ar mērci. Ieliek rīvētu sieru un uzkarsē, līdz tas izkusis.

Sīpolus, halapenjo, tomātus sakapā salsai līdzīgā masā un piespiež citrona sulu.

Maizē liek desu, pa virsu salsu un sadrupinātus tortiljas čipsus.

Līdzīgas receptes

Hotdogi

25min • Viegli

Brusketas

15min • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Tītara šniceles tako

15min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.