Hotdogs ar halapenjo un tortiljas čipsiem

  • Gatavošana 40min
  • Viegli
Hotdogs ar halapenjo un tortiljas čipsiem
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Bagete
     0.7 gabali
  • Cepamdesas
     2 gabali
  • Bekons Panchetta Selection by Rimi
     60 g
  • Siers Mozzarella
     40 g
  • Tortiljas čipsi
      pēc izvēles
  • Marinētie Halapenjo
     30 g
  • Tomāts
     1 gabali
  • Šalotes sīpols
     1 gabali
  • Citrons
     1 gabali
  • Mērce Bruschetta Selection by Rimi
     2 Ēdamkarote

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Cepamdesas ietin bekona Panchetta šķēlītēs un liek uz grila vai cepeškrāsnī (160°C  25 min).

Maizi iegriež gareniski un iekšpusi iesmērē ar mērci. Ieliek rīvētu sieru un uzkarsē, līdz tas izkusis.

Sīpolus, halapenjo, tomātus sakapā salsai līdzīgā masā un piespiež citrona sulu.

Maizē liek desu, pa virsu salsu un sadrupinātus tortiljas čipsus.

Saistītās receptes

Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Grilēta siera maize

30min • Vidēji grūti
Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Antipasti

5min • Viegli

Ābolu burgers

25min • Viegli

Cepta puķkāposta tako

1h 30min • Vidēji grūti