Hotdogs ar halapenjo un tortiljas čipsiem

  • Gatavošana 40min
  • Viegli
Hotdogs ar halapenjo un tortiljas čipsiem
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Bagete
     0.7 gabali
  • Cepamdesas
     2 gabali
  • Bekons Panchetta Selection by Rimi
     60 g
  • Siers Mozzarella
     40 g
  • Tortiljas čipsi
      pēc izvēles
  • Marinētie Halapenjo
     30 g
  • Tomāts
     1 gab.
  • Šalotes sīpols
     1 gabali
  • Citrons
     1 gab.
  • Mērce Bruschetta Selection by Rimi
     2 ēdamk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Cepamdesas ietin bekona Panchetta šķēlītēs un liek uz grila vai cepeškrāsnī (160°C  25 min).

Maizi iegriež gareniski un iekšpusi iesmērē ar mērci. Ieliek rīvētu sieru un uzkarsē, līdz tas izkusis.

Sīpolus, halapenjo, tomātus sakapā salsai līdzīgā masā un piespiež citrona sulu.

Maizē liek desu, pa virsu salsu un sadrupinātus tortiljas čipsus.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Svaigas garneles à la Istaba

20min • Vidēji grūti