Indijas riekstu «ne-piens»

  • Sagataves 10min ,  Gatavošana 12min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • eko Indijas rieksti
     150 g
  • Dzeramais ūdens (mērcēšanai)
     500 ml
  • Dzeltenas rozīnes
     10 g
  • Sāls
     1 šķipsna
  • Dzeramais ūdens
     1,5 l

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Indijas riekstus viegli apgrauzdē un liec mērcēties uz nakti dzeramajā ūdenī.

No rīta nokās ūdeni un liec riekstus blenderī, pievieno sāli, rozīnes un dzeramo ūdeni.

Sablendē visu riekstu dzērienā.

 

Tāpat vari darīt arī ar citiem riekstiem, rīsiem, griķiem, kvinoju utt.
 

Ne-pienu glabā ledusskapī ne ilgāk kā 3 dienas.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!