Indijas riekstu «ne-piens»

  • Gatavošana 22min
  • Viegli
Indijas riekstu «ne-piens»
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Indijas rieksti
     150 g
  • Dzeramais ūdens (mērcēšanai)
     500 ml
  • Rozīnes dzeltenās
      10 gab.
  • Sāls
     1 šķipsniņa (-s)
  • Dzeramais ūdens
     1.5 L

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Indijas riekstus viegli apgrauzdē un liec mērcēties uz nakti dzeramajā ūdenī.

No rīta nokās ūdeni un liec riekstus blenderī, pievieno sāli, rozīnes un dzeramo ūdeni.

Sablendē visu riekstu dzērienā.

Tāpat vari darīt arī ar citiem riekstiem, rīsiem, griķiem, kvinoju utt.

Ne-pienu glabā ledusskapī ne ilgāk kā 3 dienas.

Saistītās receptes

Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Divkrāsains smūtijs

10min • Viegli
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Zaļo zirnīšu krēms

30min • Vidēji grūti
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Vegāniskā korma

2h • Vidēji grūti
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.