Indijas riekstu «ne-piens»

  • Gatavošana 22min
  • Viegli
Indijas riekstu «ne-piens»
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Indijas rieksti
     150 g
  • Dzeramais ūdens (mērcēšanai)
     500 ml
  • Rozīnes dzeltenās
      10 gab.
  • Sāls
     1 šķipsniņa (-s)
  • Dzeramais ūdens
     1.5 L

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Indijas riekstus viegli apgrauzdē un liec mērcēties uz nakti dzeramajā ūdenī.

No rīta nokās ūdeni un liec riekstus blenderī, pievieno sāli, rozīnes un dzeramo ūdeni.

Sablendē visu riekstu dzērienā.

Tāpat vari darīt arī ar citiem riekstiem, rīsiem, griķiem, kvinoju utt.

Ne-pienu glabā ledusskapī ne ilgāk kā 3 dienas.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Zaļās vafeles

30min • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Siera nageti

45min • Vidēji grūti
Raimonds Selga
Raimonda Selgas receptes