Indijas riekstu «ne-piens»

  • Gatavošana 22min
  • Viegli
Indijas riekstu «ne-piens»
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Indijas rieksti
     150 g
  • Dzeramais ūdens (mērcēšanai)
     500 ml
  • Rozīnes dzeltenās
      10 gab.
  • Sāls
     1 šķipsniņa (-s)
  • Dzeramais ūdens
     1.5 L

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Indijas riekstus viegli apgrauzdē un liec mērcēties uz nakti dzeramajā ūdenī.

No rīta nokās ūdeni un liec riekstus blenderī, pievieno sāli, rozīnes un dzeramo ūdeni.

Sablendē visu riekstu dzērienā.

Tāpat vari darīt arī ar citiem riekstiem, rīsiem, griķiem, kvinoju utt.

Ne-pienu glabā ledusskapī ne ilgāk kā 3 dienas.

Saistītās receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Vegāniskie cepumi ar saldējumu

1h 20min • Vidēji grūti
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Gogelmogels ar ogām

10min • Viegli
Raimonds Selga
Raimonda Selgas receptes
Ilmārs Munkevics
Ilmāra Munkevica receptes
Ilmārs Munkevics
Ilmāra Munkevica receptes

Whisky Smash

8min • Viegli