Indijas riekstu «ne-piens»

  • Gatavošana 22min
  • Viegli
Indijas riekstu «ne-piens»
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Indijas rieksti
     150 g
  • Dzeramais ūdens (mērcēšanai)
     500 ml
  • Rozīnes dzeltenās
      10 gab.
  • Sāls
     1 šķipsniņa (-s)
  • Dzeramais ūdens
     1.5 L

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Indijas riekstus viegli apgrauzdē un liec mērcēties uz nakti dzeramajā ūdenī.

No rīta nokās ūdeni un liec riekstus blenderī, pievieno sāli, rozīnes un dzeramo ūdeni.

Sablendē visu riekstu dzērienā.

Tāpat vari darīt arī ar citiem riekstiem, rīsiem, griķiem, kvinoju utt.

Ne-pienu glabā ledusskapī ne ilgāk kā 3 dienas.

Līdzīgas receptes

Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Krēmsiera krēms maizītēm

1h 10min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes