Sastāvdaļas
-
Indijas rieksti150 g
-
Dzeramais ūdens (mērcēšanai)500 ml
-
Rozīnes dzeltenās10 gab.
-
Sāls1 Šķipsniņa
-
Dzeramais ūdens1.5 L
Pagatavošana
Vērts zināt
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Indijas riekstus viegli apgrauzdē un liec mērcēties uz nakti dzeramajā ūdenī.
No rīta nokās ūdeni un liec riekstus blenderī, pievieno sāli, rozīnes un dzeramo ūdeni.
Sablendē visu riekstu dzērienā.
Tāpat vari darīt arī ar citiem riekstiem, rīsiem, griķiem, kvinoju utt.
Ne-pienu glabā ledusskapī ne ilgāk kā 3 dienas.
Saistītās receptes
Ēdienu veidi
Zupas
Salāti un uzkodas
Pamatēdieni
Sautējumi
Pudiņi
Kūkas
Pīrāgi
Smūtiji
Mērces
Pankūkas
Pamatsastāvdaļas
Cūkgaļa
Liellopu gaļa
Putnu gaļa
Lasis
Zivis un jūras veltes
Dārzeņi
Pasta
Miltu ēdieni
Siers
Rīsi
Piena produkti
Ogas
Trusis
Jēra gaļa
Dzīvesstils
Ēdieni veģetāriešiem
Ēdieni vegāniem
Bezglutēna ēdieni
Grilēdieni
Bez laktozes ēdieni
Labākai dzīvei
Pikants
Streetfood ēdieni
Mājās gatavota maize