Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.
Vegāniskās ābolu pankūkas
-
Gatavošana 20min
-
Viegli
Sastāvdaļas
-
Milti (pēc izvēles kviešu, speltas vai auzu)250 g
-
Ābolu biezenis100 g
-
Cukurs1 ēdamk.
-
Sāls1 šķipsniņa (-s)
-
Malts kanēlis1 tējk.
-
Mīksts vegāniskais sviests2 ēdamk.
-
Cepamais pulveris1 ēdamk.
-
Auzu dzēriens ICA350 ml
Pasniegšanai
-
Banāns1 gab.
-
Cukurs25 g
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Gaisīgas un brīnumaini gardas ābolu pankūkas bez olām un piena! Izmanto savu iecienīto augu valsts dzērienu piena vietā, savukārt ābolu biezenis lieliski saturēs kopā masu. Kviešu miltu vietā vari izmantot auzu, speltas vai pilngraudu.
Sajauc visas sausās sastāvdaļas – miltus, cukuru, sāli, kanēli, cepamo pulveri.
Sausajām sastāvdaļām pievieno ābolu biezeni un mīkstu sviestu.
Masai pielej augu dzērienu un izmaisa.
Mīklu atpūtina 5 minūtes un, ja nepieciešams, pievieno vēl augu dzērienu.
Uzkarsē pannu un izkausē vegānisko sviestu. Var izmantot arī neitrālas garšas eļļu.