Jūras veltes tomātu mērcē ar pilno graudu spageti

  • Gatavošana 40min
  • Viegli
Jūras veltes tomātu mērcē ar pilno graudu spageti

Sastāvdaļas

  • Pilngraudu spaghetti Dobele
     400 g
  • Tīģergarneles (jēlas)
     200 g
  • Jūras produktu kokteilis
     300 g
  • Ķiploks
     3 daiva (-s)
  • Šalotes sīpols
     1 gabali
  • Olīveļļa Rimi Light
     30 ml
  • Tomāti gabaliņos ar baziliku
     400 g
  • Itāļu garšvielas Selection by Rimi
     20 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Sildoša maltīte jūras velšu cienītājiem

Novāri spageti 1 minūti mazāk, kā norādīts uz iepakojuma.

Atlaidini jūras veltes, attīri garneles. Nosusini uz papīra dvieļiem jūras veltes.

Atsevišķā katliņā pagatavo tomātu mērci. 10 ml olīveļļā apcep smalki sagrieztu sīpolu ar ķiploku.

Pievieno garšvielas un tomātu mērci. Vāri uz minimāla siltuma, lai iztvaiko liekais ūdens.

Uzkarsē pannu un atlikušajā olīveļļā apcep jūras veltes. Cep tikai minūti, tad pielej mērci un pievieno novārītos spageti. 

Pavāri vēl minūti un pasniedz siltus.

Līdzīgas receptes

Tunča kotletes

30min • Viegli

Biešu pasta

10min • Viegli

Lingvini ar krēmīgām mīdijām

20min • Vidēji grūti

Šašlika pasta

25min • Viegli

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).