Kalmāru gredzeni

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Kalmāru gredzeni
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Kalmāru gredzeni (saldēti)
     200 g
  • Olas
     1 gab.
  • Ledusauksts ūdens
     50 ml
  • Kartupeļu ciete
     2 Ēdamkarote
  • Kviešu milti
     1 Ēdamkarote
  • Sāls
     1 Tējkarotes
  • Meksikas garšvielas Selection by Rimi
     2 Tējkarotes
  • Eļļa fritēšanai
     

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Uzkarsē eļļu līdz 180°C.

Kalmāru gredzenus panē miltos.

Olu baltumu sajauc ar ūdeni, kartupeļu cieti, miltiem, sāli un maisa, līdz izveidojas skābajam krējumam līdzīga masa.

Kalmāru gredzenus pamērcē mīklā un lēni liek uzkarsētajā eļļā cept aptuveni 2-3 min (līdz kļuvuši zeltaini un kraukšķīgi).

Pasniedz ar zaļumiem un iecienīto mērci.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sālīta makrele

24h • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Laša tartars ar paipalu olām

1h • Vidēji grūti
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Bistro tunča salāti

12min • Viegli