Kaneloni ar pupiņu pildījumu

  • Gatavošana 1h 10min
  • Viegli
Kaneloni ar pupiņu pildījumu
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Pamatēdiens

  • Makaroni Canneloni
      20 gab.
  • Baltās pupiņas I Love Eco
     230 g
  • Melnās pupiņas I Love Eco
     230 g
  • Sēnes Šitake
     200 g
  • Spināti
     100 g
  • Tomātu mērce ar saulē kaltētiem tomātiem
     350 g
  • Olīveļļa
      apcepšanai
  • Rīvēts siers Grana Padano
     50 g

Baltā mērce

  • Olīveļļa Rimi Light
     20 ml
  • Kviešu milti
     1 Ēdamkarote
  • Itāļu garšvielas
     1 Ēdamkarote
  • Piens
     250 ml

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Pagatavo balto mērci: uzsildi olīveļļu ar garšvielām un pievieno miltus, tad karsē tos 1 minūti.

Pielej siltu pienu un savāri mērcē.

 

Sagriez sēnes un apcep olīveļļā, līdz tās viegli karamelizējušās.

Pievieno spinātus un sautē, līdz tie saplok.

Tad liec klāt nokāstas divu veidu pupiņas un 1/2 burciņu mērces. Pasautē 2-3 min.

 

Pildi pupiņu un sēņu masu kaneloni caurulītēs.

 

Cepamtraukā lej atlikušo tomātu mērci un kārto pildītos kaneloni. 

Pārlej ar balto mērci, pievieno sieru, apsedz trauku ar foliju vai vāku un cep 180 grādos 30 minūtes. 

Pēc tam noņem vāku un cep vēl 10 minūtes.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Tagliatelle ar mīdijām

20min • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Pasta alla carbonara

30min • Viegli

Cepta puķkāposta tako

1h 30min • Vidēji grūti

Pupiņu čili burito

1h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Jērs rozmarīnā

3h 30min • Viegli