Kāpostgalvas tītenis

  • Gatavošana 30min
  • Viegli

Sastāvdaļas

  • Kāposts
     1 gab.
  • Pētersīļi
      pēc garšas
  • Maltā gaļa
     500 g
  • Garšvielu maisījums
     1.5 ēdamk.
  • Skābais krējums
     200 ml
  • Folija
      pēc nepieciešamības
  • Saldais krējums
      pēc garšas
  • Dilles
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Kāpostgalvas tītenis

Sajauc pētersīļus, malto gaļu, garšvielas un skābo krējumu.
Izgriez caurumu kāpostā.
Novieto izgriezumus uz cepamā papīra. Uzliec kāpostu uz tā.
Piepildi kāpostu ar gaļas masu.
Pārklāj kāpostu ar foliju.
Cep 40 minūtes 190°C.
Noņem foliju un cep vēl 50 minūtes.
Pasniedz, uzlej saldo krējumu un pievieno dilles.

Līdzīgas receptes

Tunča kotletes

30min • Viegli

Hotdogi

25min • Viegli

Šašlika pasta

25min • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.