Kartupeļu rosti

  • Gatavošana 1h 20min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Pamatēdiens

  • Kartupeļi
     800 g
  • Ola
     1 gab.
  • Milti
     2 Ēdamkarote
  • Sāls
     0.5 Tējkarotes
  • Pipari
     0.5 Tējkarotes
  • Ķiploku pulveris
     0.5 Tējkarotes
  • Oregano
     0.5 Tējkarotes

Pasniegšanai

  • "Vēršacs" ola
     2 gab.
  • Avokado
     1 gabali
  • Mazsālīts lasis
     180 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sakarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem

 

Uz rupjas rīves sarīvē nomizotus kartupeļus 

 

Sarīvētos kartupeļus liek marlē un nospiež lieko ūdeni

 

Kartupeļiem pievieno miltus, olu un garšvielas, visu kārtīgi samaisa

 

No masas veido divus apļus, apsmērē ar olīveļļu un liek cepties krāsnī 30-35 minūtes

 

Pasniedz ar sagrieztu avokado, lasi un “vēršacs” olu

Saistītās receptes

Pildītās spinātu pankūkas

25min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes