Kartupeļu rosti

  • Gatavošana 1h 20min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Pamatēdiens

  • Kartupeļi
     800 g
  • Ola
     1 gab.
  • Milti
     2 ēdamk.
  • Sāls
     0.5 tējk.
  • Pipari
     0.5 tējk.
  • Ķiploku pulveris
     0.5 tējk.
  • Oregano
     0.5 tējk.

Pasniegšanai

  • "Vēršacs" ola
     2 gab.
  • Avokado
     1 gabali
  • Mazsālīts lasis
     180 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sakarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem

 

Uz rupjas rīves sarīvē nomizotus kartupeļus 

 

Sarīvētos kartupeļus liek marlē un nospiež lieko ūdeni

 

Kartupeļiem pievieno miltus, olu un garšvielas, visu kārtīgi samaisa

 

No masas veido divus apļus, apsmērē ar olīveļļu un liek cepties krāsnī 30-35 minūtes

 

Pasniedz ar sagrieztu avokado, lasi un “vēršacs” olu

Saistītās receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Spāņu omlete latviešu stilā

3h • Vidēji grūti
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Pildīts kāposts

2h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Gaļas pīrāgs

55min • Vidēji grūti