Kartupeļu rosti

  • Gatavošana 1h 20min
  • Viegli

Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.

Sastāvdaļas

Pamatēdiens

  • Kartupeļi
     800 g
  • Ola
     1 gab.
  • Milti
     2 ēdamk.
  • Sāls
     0.5 tējk.
  • Pipari
     0.5 tējk.
  • Ķiploku pulveris
     0.5 tējk.
  • Oregano
     0.5 tējk.

Pasniegšanai

  • "Vēršacs" ola
     2 gab.
  • Avokado
     1 gabali
  • Mazsālīts lasis
     180 g

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sakarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem

 

Uz rupjas rīves sarīvē nomizotus kartupeļus 

 

Sarīvētos kartupeļus liek marlē un nospiež lieko ūdeni

 

Kartupeļiem pievieno miltus, olu un garšvielas, visu kārtīgi samaisa

 

No masas veido divus apļus, apsmērē ar olīveļļu un liek cepties krāsnī 30-35 minūtes

 

Pasniedz ar sagrieztu avokado, lasi un “vēršacs” olu

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Fritata ar dārzeņiem

30min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Zaļās vafeles

30min • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Risotto ar pikšu

1h • Viegli