Sastāvdaļas
-
Cepamdesas ar ķimenēm2 gabali
-
Marinēts gurķis1 gabali
-
Marinēta paprika100 g
-
Marinēti halapenjo40 g
-
Šalotes sīpols1 gabali
-
Sāls0.33 Tējkarotes
-
Cukurs0.5 Tējkarotes
-
Sinepju kressalāti2 sauja (-s)
-
Saulē kaltētu dārzeņu pasta Green Story2 Ēdamkarote
-
Eļļa cepšanai20 ml
-
Citrona sula1 Ēdamkarote
Pagatavošana
Vērts zināt
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Pannā ielej 50 ml ūdens un ieliec desas vārīties.
Ik pa brīdim apgrozi desas, līdz ūdens ir izvārījies, un tad pielej eļļu un viegli apcep tās.
Gurķi un papriku sagriez strēmelēs, halapenjo sakapā.
Sīpolam (nomizotam un sagrieztam šķēlītēs) pievieno sāli, cukuru un citrona sulu un ļauj viegli iemarinēties.
Cepamdesu pasniedz siltu kopā ar marinējumiem, pastu un kressalātiem.
Vari pasniegt arī ar lavaša maizi vai krāsnī ceptiem kartupelīšiem.
Saistītās receptes
Ēdienu veidi
Zupas
Salāti un uzkodas
Pamatēdieni
Sautējumi
Pudiņi
Kūkas
Marinējumi
Pīrāgi
Smūtiji
Boles
Mērces
Pankūkas
Pamatsastāvdaļas
Cūkgaļa
Liellopu gaļa
Putnu gaļa
Lasis
Zivis un jūras veltes
Dārzeņi
Pasta
Miltu ēdieni
Siers
Rīsi
Piena produkti
Ogas
Trusis
Jēra gaļa
Dzīvesstils
Ēdieni veģetāriešiem
Ēdieni vegāniem
Bezglutēna ēdieni
Grilēdieni
Bez laktozes ēdieni
Labākai dzīvei
Pikants
Streetfood ēdieni
Lieto ar mēru
Mājās gatavota maize