Ķimeņu cepamdesa ar marinējumiem

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Ķimeņu cepamdesa ar marinējumiem
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Cepamdesas ar ķimenēm
     2 gab.
  • Marinēts gurķis
     1 gab.
  • Marinēta paprika
     100 g
  • Marinēti halapenjo
     40 g
  • Šalotes sīpols
     1 gabali
  • Sāls
     0.33 tējk.
  • Cukurs
     0.5 tējk.
  • Sinepju kressalāti
     2 sauja (-s)
  • Saulē kaltētu dārzeņu pasta Green Story
     2 ēdamk.
  • Eļļa cepšanai
     20 ml
  • Citrona sula
     1 ēdamk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Pannā ielej 50 ml ūdens un ieliec desas vārīties.

Ik pa brīdim apgrozi desas, līdz ūdens ir izvārījies, un tad pielej eļļu un viegli apcep tās.

Gurķi un papriku sagriez strēmelēs, halapenjo sakapā.

Sīpolam (nomizotam un sagrieztam šķēlītēs) pievieno sāli, cukuru un citrona sulu un ļauj viegli iemarinēties.

Cepamdesu pasniedz siltu kopā ar marinējumiem, pastu un kressalātiem. 

Vari pasniegt arī ar lavaša maizi vai krāsnī ceptiem kartupelīšiem.

Saistītās receptes

Kraukšķīgā vista

30min • Vidēji grūti

Dārzeņu plakanmaize – paratha

30min • Vidēji grūti
Ilze Jurkāne
Ilzes Jurkānes receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes