Sastāvdaļas
-
Pastinaki2 Gabali
-
Burkāni2 gabali
-
Seleriju saknes50 g
-
Makaroni Tortellini ar sieru200 g
-
Bazilika pesto2 Ēdamkarote
-
Bazilika lapiņas1 sauja (-s)
-
Ķiršu tomāti1 ķekars
-
Olīveļļa2 Ēdamkarote
-
Sālspēc garšas
Pagatavošana
Vērts zināt
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Pastinakus nomizo un sagriez kubiņos. Burkānus nomizo un sagriez kubiņos. Seleriju saknes sagriez gabaliņos. Dārzeņus un saknes apslaki ar eļļu un pārber ar sāli.
Cep sakarsētā krāsnī 200°C grādos 25 minūtes.
Novāri tortelini kā rakstīts uz iepakojuma.
Sajauc tortelini ar pesto mērci un pasniedz siltus ar dārzeņiem un bazilika lapiņām.
Saistītās receptes
Ēdienu veidi
Zupas
Salāti un uzkodas
Pamatēdieni
Sautējumi
Pudiņi
Kūkas
Marinējumi
Pīrāgi
Smūtiji
Boles
Mērces
Pankūkas
Pamatsastāvdaļas
Cūkgaļa
Liellopu gaļa
Putnu gaļa
Lasis
Zivis un jūras veltes
Dārzeņi
Pasta
Miltu ēdieni
Siers
Rīsi
Piena produkti
Ogas
Trusis
Jēra gaļa
Dzīvesstils
Ēdieni veģetāriešiem
Ēdieni vegāniem
Bezglutēna ēdieni
Grilēdieni
Bez laktozes ēdieni
Labākai dzīvei
Pikants
Streetfood ēdieni
Lieto ar mēru
Mājās gatavota maize