Kraukšķīgā omlete

  • Gatavošana 15min
  • Viegli
Kraukšķīgā omlete
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Olas
     4 gab.
  • Piens
     60 ml
  • Maize (pēc izvēles)
     3 šķēlīte (-s)
  • Olīveļļa
     20 ml
  • Sāls
      pēc garšas
  • Loki (pasniegšanai)
     1 sauja (-s)

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Kraukšķīgā omlete 

Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem.
Šis ēdiens būs visgardākais, ja izmantosi svaigu, mīkstu maizi, bet der, protams, arī jau sacietējusi.
Maizi sagriez vai saplucini neregulāra izmēra gabaliņos un apslaki ar eļļu.
Liec cepamtraukā un cepeškrāsnī viegli apgrauzdē 4–6 minūtes.
Tikmēr sakul olas un pielej pienu, pievieno sāli.
Cepamtrauku izņem no krāsns un ielej tajā olu masu.
Cep vēl 7 minūtes.
Pārkaisi ar sagrieztiem lociņiem un pasniedz siltu.

Līdzīgas receptes

Biezpiena plācenīši

20min • Viegli
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Olas un siera kultenis

10min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.