Kraukšķīgā vista

  • Gatavošana 30min
  • Vidēji grūti
Kraukšķīgā vista

Sastāvdaļas

  • Vistas filejas (plakaniski pārgrieztas uz pusēm)
     4 gabali
  • Sāls
     1 tējk.
  • Malti melnie pipari
     0.5 tējk.
  • Olas (sakultas)
     2 gab.
  • Milti
     100 g
  • Paprikas pulveris
     0.5 tējk.
  • Rīvmaize
     100 g
  • Rīvēts Parmas siers
     100 g
  • Kaltēts baziliks
     1 tējk.
  • Kaltēta raudene
     1 tējk.
  • Olīveļļa (cepšanai)
     50 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Piešķir otru elpu apkaltušajai maizei! Izmēģini ātrās vakariņas, kas priecēs gan lielos, gan mazos – kraukšķīgo vistu rīvmaizes panējumā.

Recepte tapusi sadarbībā ar Hanzas Maiznīca.

Uzkarsē krāsni līdz 200ºC temperatūrai.
Vistas filejas gabalus ierīvē ar sāli un pipariem.
Vienā traukā ber miltus, otrā traukā liec sakultas olas, trešajā traukā ber rīvmaizi, kas sajaukta ar Parmas sieru.
Pie miltiem pievieno paprikas pulveri, kaltētu baziliku un raudeni.
Katru filejas gabalu vispirms apviļā miltos, tad olās un tad rīvmaizes un siera maisījumā.
Kārto uz cepešpannas.
Pāri pārslaki olīveļļu.
Cep 10 minūtes, tad pagriez otrādi un cep vēl 10 minūtes.
Pasniedz ar svaigiem salātiem vai kādām citām piedevām.

Līdzīgas receptes

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Tunča kotletes

30min • Viegli

Hotdogi

25min • Viegli

Vistas fileja ar krēmīgo biezeni

40min • Vidēji grūti
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).