Krēmīgā tomātu pasta

  • Gatavošana 30min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Pamatēdiens

  • Makaroni
     500 g
  • Sīpols
     1 gab.
  • Ķiploks
     4 daiva (-s)
  • Tomāti
     500 g
  • Tomātu pasta
     1 ēdamk.
  • Oregano
     1 ēdamk.
  • Sāls
      pēc garšas
  • Pipari
      pēc garšas
  • Cukurs
     2 tējk.
  • Eļļa
      cepšanai

Dekors

  • Tomāti ķiršu
      pēc garšas
  • Svaigs baziliks
      pēc garšas
  • Siers Ricotta
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Vāra pastu kā norādīts uz iepakojuma - sāļā ūdenī līdz al dente.

 

Tikmēr gatavo mērci. Pannā sakarsē eļļu un sautē sīpolu apmēram 2- 3 minūtes.

Pievieno ķiploku un sautē vēl 1 minūti.

 

Pievieno tomātus un tomātu pastu.

Samazina uguni un ļauj sautēties 10 minūtes.

Pievieno oregano, sāli, piparus un cukuru.

 

Kad pasta gatava, nolej ūdeni un pievieno pastu mērcei. Kārtīgi samaisa.

 

Pasniedz ar krāsnī apceptiem čeri tomātiem*, svaigu baziliku un rikotas sieru.

*Krāsni sakarsē līdz 180°C, ieliek čeri tomātus un cep, līdz tomāti kļuvuši mīksti.

Līdzīgas receptes

Biešu pasta

10min • Viegli

Šašlika pasta

25min • Viegli

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli

Tunča kotletes

30min • Viegli

Lingvini ar krēmīgām mīdijām

20min • Vidēji grūti
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).