Kūpināta laša kišs

  • Gatavošana 45min
  • Viegli
Kūpināta laša kišs
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Smilšu mīkla
     220 g
  • Biezpiens
     400 g
  • Olas
     5 gab.
  • Piens
     100 ml
  • Olīveļļa
     30 ml
  • Puravi
      1 gab.
  • Zaļie zirnīši
     180 g
  • Auksti kūpināts lasis
     100 g
  • Sāls
      pēc garšas
  • Melnie pipari
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 8 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Smilšu mīklu izrullē un ieklāj tartes formā.
 

Sagriez smalki puravu un olīveļļā apcep zeltainu.
 

Sakul olas ar pienu, pievieno biezpienu, puravus, zirnīšus. 

Lasi saplucini gabaliņos vai, vēl labāk, sakapā un pievieno biezpiena masai.

Masu pildi tartes formā. 

Cep 35 minūtes iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 165 grādos.
 

Pasniedz atdzesētu.

Saistītās receptes

Lasis ar makaroniem Ellas gaumē

30min • Vidēji grūti