Lēni gatavots īru liellops

  • Gatavošana 2h 10min
  • Viegli
Lēni gatavots īru liellops
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Pamatēdiens

  • Liellopa lāpstiņas bez kaula Rimi
     600 g
  • Pastas mērces Selection by Rimi
     350 g
  • Rozmarīns
      2 zariņi
  • Selerijas
      2 kāti
  • Ūdens
     200 ml

Piedevas

  • Kartupeļi Gardēžu
     900 g
  • Mini burkāni Rimi
     200 g
  • Bietes (mazas)
     3 gabali
  • Briseles kāposti
     150 g
  • Gī sviests
     2 Ēdamkarote
  • Sāls
      pēc garšas

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Īru liellopa lāpstiņu apsmērē ar pastas mērci, pievieno sagrieztus seleriju kātus un rozmarīnu.

Visu liec cepeša pannā ar vāku un cep 2 stundas 180 grādos.

40 min pirms cepšanas beigām pannā pievieno dārzeņus (sagrieztas bietes, Briseles kāpostus, mini burkānus, visu sajauktu ar gī sviestu).

Cep, līdz gatavs, un pasniedz siltu.

Saistītās receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Olga Ļubina
Olgas Ļubinas receptes

Siltie garneļu un kvinojas salāti

30min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Liellopa gaļas sautējums balzāmā

1h 50min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Liellopa gaļas cepetis

1h 30min • Vidēji grūti