Lēni gatavots īru liellops

  • Gatavošana 2h 10min
  • Viegli
Lēni gatavots īru liellops
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Pamatēdiens

  • Liellopa lāpstiņas bez kaula Rimi
     600 g
  • Pastas mērces Selection by Rimi
     350 g
  • Rozmarīns
      2 zariņi
  • Selerijas
      2 kāti
  • Ūdens
     200 ml

Piedevas

  • Kartupeļi Gardēžu
     900 g
  • Mini burkāni Rimi
     200 g
  • Bietes (mazas)
     3 gab.
  • Briseles kāposti
     150 g
  • Gī sviests
     2 ēdamk.
  • Sāls
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Īru liellopa lāpstiņu apsmērē ar pastas mērci, pievieno sagrieztus seleriju kātus un rozmarīnu.

Visu liec cepeša pannā ar vāku un cep 2 stundas 180 grādos.

40 min pirms cepšanas beigām pannā pievieno dārzeņus (sagrieztas bietes, Briseles kāpostus, mini burkānus, visu sajauktu ar gī sviestu).

Cep, līdz gatavs, un pasniedz siltu.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Viltotā pēda

1h • Vidēji grūti

Pastas sacepums

20min • Viegli
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Cukīni spageti ar gaļas bumbiņām

1h 30min • Vidēji grūti