Sastāvdaļas
Pamatēdiens
-
Liellopa lāpstiņas bez kaula Rimi600 g
-
Pastas mērces Selection by Rimi350 g
-
Rozmarīns2 zariņi
-
Selerijas2 kāti
-
Ūdens200 ml
Piedevas
-
Kartupeļi Gardēžu900 g
-
Mini burkāni Rimi200 g
-
Bietes (mazas)3 gabali
-
Briseles kāposti150 g
-
Gī sviests2 Ēdamkarote
-
Sālspēc garšas
Pagatavošana
Vērts zināt
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Īru liellopa lāpstiņu apsmērē ar pastas mērci, pievieno sagrieztus seleriju kātus un rozmarīnu.
Visu liec cepeša pannā ar vāku un cep 2 stundas 180 grādos.
40 min pirms cepšanas beigām pannā pievieno dārzeņus (sagrieztas bietes, Briseles kāpostus, mini burkānus, visu sajauktu ar gī sviestu).
Cep, līdz gatavs, un pasniedz siltu.
Saistītās receptes
Ēdienu veidi
Zupas
Salāti un uzkodas
Pamatēdieni
Sautējumi
Pudiņi
Kūkas
Marinējumi
Pīrāgi
Smūtiji
Boles
Mērces
Pankūkas
Pamatsastāvdaļas
Cūkgaļa
Liellopu gaļa
Putnu gaļa
Lasis
Zivis un jūras veltes
Dārzeņi
Pasta
Miltu ēdieni
Siers
Rīsi
Piena produkti
Ogas
Trusis
Jēra gaļa
Dzīvesstils
Ēdieni veģetāriešiem
Ēdieni vegāniem
Bezglutēna ēdieni
Grilēdieni
Bez laktozes ēdieni
Labākai dzīvei
Pikants
Streetfood ēdieni
Lieto ar mēru
Mājās gatavota maize