Liellopa steika burgermaize

  • Gatavošana 15min
  • Viegli
Liellopa steika burgermaize
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Burgermaize

  • Liellopa gaļas steiks
     200 g
  • Olīveļļa Rimi Light
     1 Ēdamkarote
  • Avokado
     1 gabali
  • Humuss
     1 ēdamk.
  • Karamelizēti sīpoli
     2 Ēdamkarote
  • Rukola vai citi salāti
     1 sauja (-s)
  • Maiziņš pilngraudu rikas
     2 gabali

Čili majonēze

  • Majonēze Hellmann's
     3 ēdamk.
  • Ķiploks
     1 daiva (-s)
  • Čili pulveris
     0.5 tējk.
  • Laima sula
     1 tējk.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Steiku apcep uz sakarsētas pannas olīveļļā, 2 minūtes no katras puses.

Pārkaisi ar sāli un pipariem, ļauj pastāvēt vismaz 5 minūtes.

Apgrauzdē maizītes. Pagatavo čili majonēzi.

Katru riku apsmērē ar humusu, tad uzliec avokado. Sagriez steiku plānās šķēlēs un liec burgeros, pievieno karamelizētus sīpolus, čili majonēzi, salātu lapas un pa virsu uzliec otru burgera maizes pusi.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Tītara burgers

1h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Cūkgaļas burgers

30min • Viegli