Mini makreles kiši

  • Gatavošana 40min
  • Vidēji grūti
Mini makreles kiši
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Sastāvdaļas

  • Kārtainā mīkla Selection by Rimi
     400 g
  • Franču sinepes
     1 Tējkarotes
  • Saldais krējums
     140 g
  • Olas
     4 gab.
  • Melnie pipari
     0.33 Tējkarotes
  • Timiāna lapiņas
     1 Tējkarotes
  • Feta
     100 g
  • Zaļās olīvas bez kauliņiem
      12 gab.
  • Mazie gurķīši
      6 gab.
  • Auksti kūpinātas makreles
     180 g
  • Dīgsti – kressalātu vai redīsu
      pēc garšas
  • Sāls
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 12 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sakarsē krāsni 200 grādus karstu.

Sagriez katru mīklas plāksni 3 gabalos, lai kopā ir 12.

Nedaudz katru izrullē un ieklāj mafinu formās. 

Bļodā ar rokas putojamo slotiņu sajauc olas, saldo krējumu, sinepes, timiānu, sāli un piparus.

Formiņās liec zivi (gabaliņos), fetas sieru (gabaliņos), olīvas un gurķi.

Pārlej pildījumu un liec krāsnī cepties uz 20 minūtēm. 

Izņem ārā un padzesē.  

Vari pasniegt gan siltus, gan atdzisušus, pārberot ar dīgstiem.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Nicas salāti ar apceptu tunzivi

30min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sālīta makrele

24h • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Antipasti

5min • Viegli
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Laša tartars ar paipalu olām

1h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes