Ņoki (gnocchi) ar tomātiem un mocarellu

  • Gatavošana 45min
  • Viegli
Ņoki (gnocchi) ar tomātiem un mocarellu

Sastāvdaļas

Ņoki

  • Svaigi ņoki (gnocchi)
     500 g
  • Olīveļļa
      pēc garšas
  • Sāls
     0.5 tējk.
  • Tomātu mērce
     500 g
  • Siers Mozzarella
     250 g

Pasniegšanai

  • Rīvēts parmezāns
     50 g
  • Svaigs baziliks
     100 g
  • Salātlapas
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Pagatavojiet ņokus jaunā veidā! Pagatavo ņokus cepeškrāsnī ar saldskābu tomātu mērci un staipīgu mocarellas sieru.

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 225°C temperatūrai.

Ņokus liec ieeļļotā cepamtraukā. Apkaisi ar sāli. Pārlej tomātu mērci.

Mocarellu saplēs gabaliņos un izliec pāri tomātu mērcei. Cep cepeškrāsns vidū aptuveni 30 minūtes, līdz sacepums iegūst skaistu nokrāsu.

Servēšanai: Pasniedzot apkaisi ar parmezānu un baziliku. Var pasniegt ar zaļajiem salātiem.

Līdzīgas receptes

Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Kartupeļu un siera sacepums

1h 30min • Vidēji grūti

Biešu pasta

10min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Halloumi siers uz iesma

15min • Viegli

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli

Tunča kotletes

30min • Viegli
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.