Ņoki (gnocchi) ar tomātiem un mocarellu

  • Gatavošana 45min
  • Viegli
Ņoki (gnocchi) ar tomātiem un mocarellu

Sastāvdaļas

Ņoki

  • Svaigi ņoki (gnocchi)
     500 g
  • Olīveļļa
      pēc garšas
  • Sāls
     0.5 tējk.
  • Tomātu mērce
     500 g
  • Siers Mozzarella
     250 g

Pasniegšanai

  • Rīvēts parmezāns
     50 g
  • Svaigs baziliks
     100 g
  • Salātlapas
      pēc garšas

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Pagatavojiet ņokus jaunā veidā! Pagatavo ņokus cepeškrāsnī ar saldskābu tomātu mērci un staipīgu mocarellas sieru.

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 225°C temperatūrai.

Ņokus liec ieeļļotā cepamtraukā. Apkaisi ar sāli. Pārlej tomātu mērci.

Mocarellu saplēs gabaliņos un izliec pāri tomātu mērcei. Cep cepeškrāsns vidū aptuveni 30 minūtes, līdz sacepums iegūst skaistu nokrāsu.

Servēšanai: Pasniedzot apkaisi ar parmezānu un baziliku. Var pasniegt ar zaļajiem salātiem.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Zivju zupa

1h • Viegli