Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.
Pasta carbonara
-
Gatavošana 40min
-
Viegli
Sastāvdaļas
-
Bekons85 g
-
Ķiploks3 daiva (-s)
-
Makaroni Spaghetti330 g
-
Olas3 gab.
-
Parmezāna siers75 g
-
Piparipēc garšas
-
Sālspēc garšas
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Bekonu sagriež nelielos kubiņos. Ķiploku smalki sasmalcina.
Liek vārīties spageti makaronus, vāra līdz gatavi.
Pannā uzkarsē eļļu un apcep bekonu, līdz tas nedaudz apbrūnē. Pievieno sasmalcināto ķiploku un turpina cept vēl pāris minūtes, līdz viss ir zeltaini kraukšķīgs.
Bļodā iesit 3 olu dzeltenumus, pārrīvē virsū parmezāna sieru, pieber melnos piparus. Visu kārtīgi samaisa līdz viendabīgai masai. Pievieno apmēram 60 ml pastas ūdens un vēlreiz samaisa. Liek klāt sacepto bekonu ar ķiploku un atkārtoti maisa.
Pievieno mērcei novārītos spageti un visu rūpīgi apmaisa. Pasniedzot pārber vēl piparus un pārrīvē papildus parmezāna sieru.