Pastas salāti ar folijā grilētu mencas fileju

  • Gatavošana 35min
  • Viegli
Pastas salāti ar folijā grilētu mencas fileju
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Salāti

  • Makaroni (pēc izvēles)
     200 g
  • Zaļie zirnīši Rimi
     100 g
  • Jauktie ķiršu tomātiņi
     200 g
  • Piparmētru lapas
     1 sauja (-s)
  • Mērce Mascarpone Selection by Rimi
     200 ml

Grilēšanai

  • Folija
      pēc nepieciešamības
  • Mencas fileja
     300 g
  • Malti Kajēnas pipari
     0.33 tējk.
  • Malts ingvers
     0.5 tējk.
  • Melnie pipari
     0.5 Tējkarotes
  • Sāls
     0.5 Tējkarotes
  • Cukurs
     0.33 Tējkarotes
  • Kaltētas piparmētras
     0.5 Tējkarotes
  • Sviests
     1 tējk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Novāri pastu un atdzesē.

Pievieno zirnīšus, piparmētras lapas un uz pusi sagrieztus ķiršu tomātiņus.

Ietin folijā zivs fileju, kas ierīvēta ar sviestu un pārkaisīta ar garšvielām. Zivi folijā cep uz karstām restēm 3-5 minūtes no katras puses. Pirms atver, ļauj padzist.

 

Pastu sajauc ar tomātiņiem un Mascarpone mērci un pasniedz ar viegli sadalītu zivs fileju.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Mencas kebaba iesmiņi

25min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Halloumi siers uz iesma

15min • Viegli

Šašlika pasta

25min • Viegli

Jāņu mērces

5min • Viegli

Lingvini ar krēmīgām mīdijām

20min • Vidēji grūti
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.