Pastas salāti ar folijā grilētu mencas fileju

  • Gatavošana 35min
  • Viegli
Pastas salāti ar folijā grilētu mencas fileju
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Salāti

  • Makaroni (pēc izvēles)
     200 g
  • Zaļie zirnīši Rimi
     100 g
  • Jauktie ķiršu tomātiņi
     200 g
  • Piparmētru lapas
     1 sauja (-s)
  • Mērce Mascarpone Selection by Rimi
     200 ml

Grilēšanai

  • Folija
      pēc nepieciešamības
  • Mencas fileja
     300 g
  • Malti Kajēnas pipari
     0.33 tējk.
  • Malts ingvers
     0.5 tējk.
  • Melnie pipari
     0.5 Tējkarotes
  • Sāls
     0.5 Tējkarotes
  • Cukurs
     0.33 Tējkarotes
  • Kaltētas piparmētras
     0.5 Tējkarotes
  • Sviests
     1 tējk.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Novāri pastu un atdzesē.

Pievieno zirnīšus, piparmētras lapas un uz pusi sagrieztus ķiršu tomātiņus.

Ietin folijā zivs fileju, kas ierīvēta ar sviestu un pārkaisīta ar garšvielām. Zivi folijā cep uz karstām restēm 3-5 minūtes no katras puses. Pirms atver, ļauj padzist.

 

Pastu sajauc ar tomātiņiem un Mascarpone mērci un pasniedz ar viegli sadalītu zivs fileju.

Līdzīgas receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Gruboto ar jūras veltēm

1h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Krēmīgie rīsi ar sterleti

30min • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Mencas sacepums

1h 30min • Vidēji grūti

Siltā tortilja ar malto gaļu

25min • Vidēji grūti
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Lasis ar apelsīniem

45min • Vidēji grūti