Pastas salāti ar folijā grilētu mencas fileju

  • Gatavošana 35min
  • Viegli
Pastas salāti ar folijā grilētu mencas fileju
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Salāti

  • Makaroni (pēc izvēles)
     200 g
  • Zaļie zirnīši Rimi
     100 g
  • Jauktie ķiršu tomātiņi
     200 g
  • Piparmētru lapas
     1 sauja (-s)
  • Mērce Mascarpone Selection by Rimi
     200 ml

Grilēšanai

  • Folija
      pēc nepieciešamības
  • Mencas fileja
     300 g
  • Malti Kajēnas pipari
     0.33 tējk.
  • Malts ingvers
     0.5 tējk.
  • Melnie pipari
     0.5 Tējkarotes
  • Sāls
     0.5 Tējkarotes
  • Cukurs
     0.33 Tējkarotes
  • Kaltētas piparmētras
     0.5 Tējkarotes
  • Sviests
     1 tējk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Novāri pastu un atdzesē.

Pievieno zirnīšus, piparmētras lapas un uz pusi sagrieztus ķiršu tomātiņus.

Ietin folijā zivs fileju, kas ierīvēta ar sviestu un pārkaisīta ar garšvielām. Zivi folijā cep uz karstām restēm 3-5 minūtes no katras puses. Pirms atver, ļauj padzist.

 

Pastu sajauc ar tomātiņiem un Mascarpone mērci un pasniedz ar viegli sadalītu zivs fileju.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Vienas pannas pasta

25min • Viegli
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Marinētas mīdijas un gailenes

25min • Vidēji grūti
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Njoki ar garnelēm un ikriem

40min • Vidēji grūti
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Tunča rīsu bumbiņas

40min • Vidēji grūti

Kraukšķīgā vista

30min • Vidēji grūti