Pavasara omlete

  • Gatavošana 20min
  • Viegli

Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.

Sastāvdaļas

  • Olas
     3 gab.
  • Sāls
      pēc garšas
  • Pipari
      pēc garšas
  • Eļļa
     4 Ēdamkarote
  • Šampinjoni
     85 g
  • Spināti
     60 g
  • Kazas siers
     50 g
  • Avokado
     0.5 gabali
  • Pētersīļi
     1 šķipsniņa (-s)

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Pannā ielej 2 ēdamkarotes eļļas un apcep sagrieztus šampinjonus. Izņem no pannas.

Bļodiņā sakuļ olas.

Tīrā pannā ielej 2 ēdamkarotes eļļas, sakarsē, tad uzmanīgi ielej olas.

Cep uz vidējas uguns 6-7 minūtes. Uzber sāli un piparus pēc garšas.

Ar silikona lāpstiņu pabrauc zem omletes, lai to atdalītu no pannas, un tad pārbīda uz šķīvja.

Iekšā omletē uz vienas puses saliek spinātlapas, sēnes, sagrieztu avokado un sadrupina kazas sieru. 

Pārloka omleti uz pusēm un pārkaisa ar smalki sagrieztiem pētersīļiem.

Līdzīgas receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Dedzinātā Basku siera kūka

1h • Vidēji grūti
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Siera nageti

45min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Skotu ola palijas apvalkā

40min • Vidēji grūti