Pavasara omlete

  • Gatavošana 20min
  • Viegli

Sastāvdaļas

  • Olas
     3 gab.
  • Sāls
      pēc garšas
  • Pipari
      pēc garšas
  • Eļļa
     4 Ēdamkarote
  • Šampinjoni
     85 g
  • Spināti
     60 g
  • Kazas siers
     50 g
  • Avokado
     0.5 gabali
  • Pētersīļi
     1 Šķipsniņa

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Pannā ielej 2 ēdamkarotes eļļas un apcep sagrieztus šampinjonus. Izņem no pannas.

Bļodiņā sakuļ olas.

Tīrā pannā ielej 2 ēdamkarotes eļļas, sakarsē, tad uzmanīgi ielej olas.

Cep uz vidējas uguns 6-7 minūtes. Uzber sāli un piparus pēc garšas.

Ar silikona lāpstiņu pabrauc zem omletes, lai to atdalītu no pannas, un tad pārbīda uz šķīvja.

Iekšā omletē uz vienas puses saliek spinātlapas, sēnes, sagrieztu avokado un sadrupina kazas sieru. 

Pārloka omleti uz pusēm un pārkaisa ar smalki sagrieztiem pētersīļiem.

Saistītās receptes

Pildītās spinātu pankūkas

25min • Vidēji grūti
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Grilēta siera maize

30min • Vidēji grūti

Cepta puķkāposta tako

1h 30min • Vidēji grūti

Pupiņu čili burito

1h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Veģetārā lazanja

2h 10min • Vidēji grūti
Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes