Pavasara omlete

  • Gatavošana 20min
  • Viegli

Sastāvdaļas

  • Olas
     3 gab.
  • Sāls
      pēc garšas
  • Pipari
      pēc garšas
  • Eļļa
     4 Ēdamkarote
  • Šampinjoni
     85 g
  • Spināti
     60 g
  • Kazas siers
     50 g
  • Avokado
     0.5 gabali
  • Pētersīļi
     1 šķipsniņa (-s)

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Pannā ielej 2 ēdamkarotes eļļas un apcep sagrieztus šampinjonus. Izņem no pannas.

Bļodiņā sakuļ olas.

Tīrā pannā ielej 2 ēdamkarotes eļļas, sakarsē, tad uzmanīgi ielej olas.

Cep uz vidējas uguns 6-7 minūtes. Uzber sāli un piparus pēc garšas.

Ar silikona lāpstiņu pabrauc zem omletes, lai to atdalītu no pannas, un tad pārbīda uz šķīvja.

Iekšā omletē uz vienas puses saliek spinātlapas, sēnes, sagrieztu avokado un sadrupina kazas sieru. 

Pārloka omleti uz pusēm un pārkaisa ar smalki sagrieztiem pētersīļiem.

Saistītās receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Spāņu omlete latviešu stilā

3h • Vidēji grūti

Kartupeļu tornado

15min • Vidēji grūti
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Kartupeļu sacepums

1h 30min • Viegli