Pavasara omlete

  • Gatavošana 20min
  • Viegli

Sastāvdaļas

  • Olas
     3 gab.
  • Sāls
      pēc garšas
  • Pipari
      pēc garšas
  • Eļļa
     4 Ēdamkarote
  • Šampinjoni
     85 g
  • Spināti
     60 g
  • Kazas siers
     50 g
  • Avokado
     0.5 gabali
  • Pētersīļi
     1 šķipsniņa (-s)

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Pannā ielej 2 ēdamkarotes eļļas un apcep sagrieztus šampinjonus. Izņem no pannas.

Bļodiņā sakuļ olas.

Tīrā pannā ielej 2 ēdamkarotes eļļas, sakarsē, tad uzmanīgi ielej olas.

Cep uz vidējas uguns 6-7 minūtes. Uzber sāli un piparus pēc garšas.

Ar silikona lāpstiņu pabrauc zem omletes, lai to atdalītu no pannas, un tad pārbīda uz šķīvja.

Iekšā omletē uz vienas puses saliek spinātlapas, sēnes, sagrieztu avokado un sadrupina kazas sieru. 

Pārloka omleti uz pusēm un pārkaisa ar smalki sagrieztiem pētersīļiem.

Līdzīgas receptes

Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Sēnes sviestā

20min • Vidēji grūti
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Kartupeļi itāļu stilā

1h 30min • Viegli
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes