Pildīta paprika

  • Gatavošana 50min
  • Viegli

Sastāvdaļas

  • Eļļa
     2 Ēdamkarote
  • Vistas fileja
     2 gabali
  • Kumīns
     1 Tējkarotes
  • Ķiploku pulveris
     1 Tējkarotes
  • Čili pulveris
     1 Tējkarotes
  • Melnie pipari
     0.5 Tējkarotes
  • Sāls
     1 Tējkarotes
  • Konservēti tomāti
     480 g
  • Paprika
     3 gabali
  • Rīsi
     400 g
  • Rīvēts siers
      125+50 g
  • Konservētas pupiņas (bez šķidruma)
     250 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 3 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Pannā sakarsē eļļu. 

 

Pievieno sagrieztu vistas fileju, kumīnu, ķiploku pulveri, čili pulveri, piparus, sāli un cep 5 minūtes.

 

Pievieno konservētus tomātus un turpina sautēt, līdz vista ir gatava.

 

Sagatavo papriku – nogriež “cepurīti”, izņem sēklas un izgriež sejiņu.

 

Lielā katlā uzvāra ūdeni. 

 

Paprikas kopā ar “cepurītēm” liek verdošā ūdenī un vāra 5 minūtes. Kad paprika kļuvusi mīksta, to izņem no ūdens.

 

Lielā bļodā samaisa vārītus rīsus, vistu, konservētas pupiņas un rīvētu sieru.

 

Masu pilda paprikā, pārkaisa ar atlikušo sieru un uzliek “cepurītes”.

 

Liek cepties sakarsētā cepeškrāsnī 180 grādos uz 30 minūtēm.

 

Pasniedz siltus.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Vistas kebabs uz grila

20min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Jērs rozmarīnā

3h 30min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Cepta puķkāposta tako

1h 30min • Vidēji grūti

Pupiņu čili burito

1h • Vidēji grūti