Pildīta vista ar sparģeļiem

  • Gatavošana 50min
  • Vidēji grūti

Sastāvdaļas

  • Vistas fileja
     4 gab.
  • Citrona miziņa
     1 ēdamk.
  • Sparģeļi
      12 gab.
  • Siers Mozzarella
     2 gab.
  • Ķiploku pulveris
     1 tējk.
  • Paprikas pulveris
     1 tējk.
  • Olīveļļa
      cepšanai
  • Sāls
      pēc garšas
  • Pipari
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Vistas filejas gabaliņus griež uz pusēm, bet līdz galam nepārgriež, veidojot kabatiņu.

Kabatiņas iekšpusē ber sarīvētu citrona miziņu, sāli un piparus. Ieklāj 3 sparģeļus un mocarellas šķēles. Aizloka ciet.

Atsevišķi sajauc ķiploku pulveri, paprikas pulveri, sāli un piparus. Ar garšvielu maisījumu pārber pildītās vistas filejas.
Uzkarsētā pannā ar eļļu liek kabatiņas un cep 3–-5 min., līdz apakša ir zeltaini brūna.
Pannu pēc tam liek cepeškrāsnī un visu cep 200 °C 20 min., līdz vista ir gatava.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Gaļas pīrāgs

55min • Vidēji grūti

Wok ar dārzeņiem un vistu

30min • Vidēji grūti
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Pildīts kāposts

2h • Vidēji grūti
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Marinētas mīdijas un gailenes

25min • Vidēji grūti