Sastāvdaļas
-
Vistas filejas2 gabali
-
Sviests30 g
-
Šitake sēnes100 g
-
Spināti80 g
-
Saulē kaltēti tomāti (sagriezti)2 gab.
-
Itāļu garšviela10 g
-
Sagriezts prošuto80 g
-
Saldais krējums200 ml
-
Gaiša sojas mērce10 ml
Pagatavošana
Vērts zināt
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Vistas fileju nosusini un iegriez centrā, izveidojot tādu kā kabatu pildījumam.
Sviestā uz pannas apcep sagrieztas sēnes, pievieno spinātus, saulē kaltētos tomātus un garšvielas.
Pildi maisījumu vistas fileju kabatās.
Filejas aptin ar prošuto un liec cepeškrāsnī uz 20 minūtēm 185 grādos.
Pievieno saldo krējumu un sojas mērci un cep vēl 10 minūtes.
Pasniedz ar savām iecienītākajām piedevām.
Saistītās receptes
Ēdienu veidi
Zupas
Salāti un uzkodas
Pamatēdieni
Sautējumi
Pudiņi
Kūkas
Marinējumi
Pīrāgi
Smūtiji
Boles
Mērces
Pankūkas
Pamatsastāvdaļas
Cūkgaļa
Liellopu gaļa
Putnu gaļa
Lasis
Zivis un jūras veltes
Dārzeņi
Pasta
Miltu ēdieni
Siers
Rīsi
Piena produkti
Ogas
Trusis
Jēra gaļa
Dzīvesstils
Ēdieni veģetāriešiem
Ēdieni vegāniem
Bezglutēna ēdieni
Grilēdieni
Bez laktozes ēdieni
Labākai dzīvei
Pikants
Streetfood ēdieni
Lieto ar mēru
Mājās gatavota maize