Pildīta vistas fileja, ietīta prošuto

  • Gatavošana 40min
  • Vidēji grūti
Pildīta vistas fileja, ietīta prošuto
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Vistas filejas
     2 gabali
  • Sviests
     30 g
  • Šitake sēnes
     100 g
  • Spināti
     80 g
  • Saulē kaltēti tomāti (sagriezti)
      2 gab.
  • Itāļu garšviela
     10 g
  • Sagriezts prošuto
     80 g
  • Saldais krējums
     200 ml
  • Gaiša sojas mērce
     10 ml

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Vistas fileju nosusini un iegriez centrā, izveidojot tādu kā kabatu pildījumam.
Sviestā uz pannas apcep sagrieztas sēnes, pievieno spinātus, saulē kaltētos tomātus un garšvielas.
Pildi maisījumu vistas fileju kabatās.
Filejas aptin ar prošuto un liec cepeškrāsnī uz 20 minūtēm 185 grādos.
Pievieno saldo krējumu un sojas mērci un cep vēl 10 minūtes.
Pasniedz ar savām iecienītākajām piedevām.

Līdzīgas receptes

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Tunča kotletes

30min • Viegli

Hotdogi

25min • Viegli

Vistas fileja ar krēmīgo biezeni

40min • Vidēji grūti
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).