Pildīta vistas fileja, ietīta prošuto

  • Gatavošana 40min
  • Vidēji grūti
Pildīta vistas fileja, ietīta prošuto
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Vistas filejas
     2 gabali
  • Sviests
     30 g
  • Šitake sēnes
     100 g
  • Spināti
     80 g
  • Saulē kaltēti tomāti (sagriezti)
      2 gab.
  • Itāļu garšviela
     10 g
  • Sagriezts prošuto
     80 g
  • Saldais krējums
     200 ml
  • Gaiša sojas mērce
     10 ml

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Vistas fileju nosusini un iegriez centrā, izveidojot tādu kā kabatu pildījumam.
Sviestā uz pannas apcep sagrieztas sēnes, pievieno spinātus, saulē kaltētos tomātus un garšvielas.
Pildi maisījumu vistas fileju kabatās.
Filejas aptin ar prošuto un liec cepeškrāsnī uz 20 minūtēm 185 grādos.
Pievieno saldo krējumu un sojas mērci un cep vēl 10 minūtes.
Pasniedz ar savām iecienītākajām piedevām.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Ceptais vraps

45min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes