Pildīta vistas fileja, ietīta prošuto

  • Gatavošana 40min
  • Vidēji grūti
Pildīta vistas fileja, ietīta prošuto
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Vistas filejas
     2 gabali
  • Sviests
     30 g
  • Šitake sēnes
     100 g
  • Spināti
     80 g
  • Saulē kaltēti tomāti (sagriezti)
      2 gab.
  • Itāļu garšviela
     10 g
  • Sagriezts prošuto
     80 g
  • Saldais krējums
     200 ml
  • Gaiša sojas mērce
     10 ml

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Vistas fileju nosusini un iegriez centrā, izveidojot tādu kā kabatu pildījumam.
Sviestā uz pannas apcep sagrieztas sēnes, pievieno spinātus, saulē kaltētos tomātus un garšvielas.
Pildi maisījumu vistas fileju kabatās.
Filejas aptin ar prošuto un liec cepeškrāsnī uz 20 minūtēm 185 grādos.
Pievieno saldo krējumu un sojas mērci un cep vēl 10 minūtes.
Pasniedz ar savām iecienītākajām piedevām.

Līdzīgas receptes

Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Tītara krūtiņas cepetis ar aprikozēm

1h 30min • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Dedzinātā Basku siera kūka

1h • Vidēji grūti
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Paelja ar jūras veltēm

45min • Vidēji grūti

Siltā tortilja ar malto gaļu

25min • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Risotto ar pikšu

1h • Viegli