Pildīts kartupelis

  • Gatavošana 55min
  • Viegli

Sastāvdaļas

  • Lielie kartupeļi
     3 gab.
  • Olīveļļa
     2 Ēdamkarote
  • Kausēts sviests
     2 ēdamk.
  • Ķiploku pulveris
     2 tējk.
  • Oregano
     1 tējk.
  • Paprikas pulveris
     0.5 tējk.
  • Sāls
      pēc garšas
  • Bekona strēmeles
      6 gab.
  • Siers Mozzarella
     100 g
  • Parmezāna siers (rīvēts)
     25 g
  • Zaļumi
      dekorēšanai
  • Melnie pipari
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 3 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Uzsilda krāsni uz 220°C

Mazā bļodiņā sajauc sviestu, ķiploku pūderi, oregano,paprikas pulveri, sāli un piparus. Noliek malā.

Kartupeļos iegriež ar nazīti, bet negriež līdz galam. Uztaisa tādas kā kabatiņas.

Ar otiņu katru kartupeli rūpīgi apslaka ar sviesta maisījumu.  Katru bekona strēmelīti sagriez 4 daļās. Katrā kabatiņā ieliek bekona šķēli, tad apber ar sieriem.

Cep apmēram 45 minūtes, ik pa laikam var apliet ar sviestiņu, kas izkusis uz cepampannas. Pasniedz ar zaļumiem.

Saistītās receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Vīnogu tarte ar kazas sieru

2h • Vidēji grūti
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Pildīts kāposts

2h • Vidēji grūti