Pildīts kartupelis

  • Gatavošana 55min
  • Viegli

Sastāvdaļas

  • Lielie kartupeļi
     3 gabali
  • Olīveļļa
     2 Ēdamkarote
  • Kausēts sviests
     2 Ēdamkarote
  • Ķiploku pulveris
     2 Tējkarotes
  • Oregano
     1 Tējkarotes
  • Paprikas pulveris
     0.5 Tējkarotes
  • Sāls
      pēc garšas
  • Bekona strēmeles
      6 gab.
  • Siers Mozzarella
     100 g
  • Parmezāna siers (rīvēts)
     25 g
  • Zaļumi
      dekorēšanai
  • Melnie pipari
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 3 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Uzsilda krāsni uz 220°C

Mazā bļodiņā sajauc sviestu, ķiploku pūderi, oregano,paprikas pulveri, sāli un piparus. Noliek malā.

Kartupeļos iegriež ar nazīti, bet negriež līdz galam. Uztaisa tādas kā kabatiņas.

Ar otiņu katru kartupeli rūpīgi apslaka ar sviesta maisījumu.  Katru bekona strēmelīti sagriez 4 daļās. Katrā kabatiņā ieliek bekona šķēli, tad apber ar sieriem.

Cep apmēram 45 minūtes, ik pa laikam var apliet ar sviestiņu, kas izkusis uz cepampannas. Pasniedz ar zaļumiem.

Saistītās receptes

Cepta puķkāposta tako

1h 30min • Vidēji grūti

Pupiņu čili burito

1h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Veģetārā lazanja

2h 10min • Vidēji grūti
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Grilēta siera maize

30min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Jērs rozmarīnā

3h 30min • Viegli