Pilngraudu pasta ar brokoļiem

  • Gatavošana 45min
  • Viegli
Pilngraudu pasta ar brokoļiem
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Pasta

  • Pilngraudu makaroni
     300 g
  • Brokoļi
     1 gab.
  • Olīveļļa
     30 ml
  • Ķiploks
     1 gabali
  • Vājpiena biezpiens
     200 g
  • Sāls
      pēc garšas
  • Ķiploku pulveris
     0.5 tējk.
  • Laima sula
     0.5 tējk.

Mērce

  • Olīveļļa
     50 ml
  • Laima sula
     1.5 ēdamk.
  • Medus
     1 tējk.
  • Timiāna lapiņas
     1 tējk.
  • Čili pipari (sakapāti)
     1 tējk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Sakarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem.

Sagriez brokoli mazākās rozetēs un aplej to ar eļļu.

Liec cepamtraukā, kur pievieno arī uz pusi pārgrieztu ķiploka galviņu.

 

Cep 20 minūtes.
 

Paralēli gatavo pārējās sastāvdaļas. 

Novāri makaronus, kā norādīts uz iepakojuma. 

Biezpienu sajauc ar ķiploku pulveri, sāli un laima sulu. 

Sajauc mērces sastāvdaļas un kārtīgi sakrati.
 

Pasniedz pastu, apvienojot makaronus ar mērci un brokoļiem, kā arī ceptajiem ķiplokiem. 

Pievieno pa piciņai ķiploku biezpienu.
 

Pastu vari pasniegt siltu vai istabas temperatūrā.

Līdzīgas receptes

Biešu pasta

10min • Viegli

Šašlika pasta

25min • Viegli

Lingvini ar krēmīgām mīdijām

20min • Vidēji grūti

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli

Tunča kotletes

30min • Viegli
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.