Pilngraudu spageti ar sēņu un spinātu krēmu

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Pilngraudu spageti ar sēņu un spinātu krēmu
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Pilngraudu spageti Rimi
     500 g
  • Sēnes (pēc izvēles)
     250 g
  • Saldēti spināti Rimi
     300 g
  • Mascarpone vai cits krēmsiers
     150 g
  • Sarīvēts cietais siers
     2 ēdamk.
  • Vīnogu kauliņu eļļa Rimi
     3 ēdamk.
  • Ķiploku pulveris
     1 tējk.
  • Sarīvēts cietais siers
      pasniegšanai
  • Sāls
     2 ēdamk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Novāri spageti vismaz 3–4 litros sālsūdens.
Kad pasta gatava, nokās to caur sietu un pataupi 250 ml ūdens.
Sakarsē pannā eļļu un apcep sēnes, lai tās viegli karamelizējas.
Pielej ūdeni, kurā vārījusies pasta, pievieno spinātus un ķiploku pulveri, savāri, tad sajauc ar krēmsieru un 2 ēdamkarotēm rīvēta cietā siera.
Iemaisi spageti un pasniedz siltus, pārkaisot ar papildu sieru.

Saistītās receptes

Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Garšaugu carbonara

25min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Suši kūka

3h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes