Pilngraudu spageti ar sēņu un spinātu krēmu

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Pilngraudu spageti ar sēņu un spinātu krēmu
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Pilngraudu spageti Rimi
     500 g
  • Sēnes (pēc izvēles)
     250 g
  • Saldēti spināti Rimi
     300 g
  • Mascarpone vai cits krēmsiers
     150 g
  • Sarīvēts cietais siers
     2 ēdamk.
  • Vīnogu kauliņu eļļa Rimi
     3 ēdamk.
  • Ķiploku pulveris
     1 tējk.
  • Sarīvēts cietais siers
      pasniegšanai
  • Sāls
     2 ēdamk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Pilngraudu spageti ar sēņu un spinātu krēmu

Novāri spageti vismaz 3–4 litros sālsūdens.
Kad pasta gatava, nokās to caur sietu un pataupi 250 ml ūdens.
Sakarsē pannā eļļu un apcep sēnes, lai tās viegli karamelizējas.
Pielej ūdeni, kurā vārījusies pasta, pievieno spinātus un ķiploku pulveri, savāri, tad sajauc ar krēmsieru un 2 ēdamkarotēm rīvēta cietā siera.
Iemaisi spageti un pasniedz siltus, pārkaisot ar papildu sieru.

Līdzīgas receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Dārzeņu karijs

30min • Viegli

Biešu pasta

10min • Viegli
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Šašlika pasta

25min • Viegli

Lingvini ar krēmīgām mīdijām

20min • Vidēji grūti

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.