Piparotais rumpsteiks ar tomātiem

  • Gatavošana 15min
  • Viegli
Piparotais rumpsteiks ar tomātiem
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Rumpsteiks (gurna mīkstuma steiks)
     200 g
  • Olīveļļa
     1 ēdamk.
  • Sāls
     0.5 tējk.
  • 4 piparu maisījums
     1 sauja (-s)
  • Tomāti
     250 g
  • Šalotes sīpols
     1 gabali
  • Vusteršīras mērce
      pasniegšanai

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Steiku ierīvē ar olīveļļu.

Sakarsē steika pannu un liec cept steiku, ik pēc 20 sekundēm to apgriežot uz otru pusi.

Kopumā steiks jācep 2-4 minūtes; ilgums atkarīgs no tā, cik labi izceptu steiku vēlaties.

 

Steiku apviļā svaigi maltos piparos un pārkaisi ar sāli. 

Ļauj 3 minūtes atpūsties pirms griešanas. 

Pasniedz sagrieztu plānās šķēlītēs ar tomātiem, sīpoliem un Vusteršīras mērci.

Līdzīgas receptes

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli

Hotdogi

25min • Viegli

Tunča kotletes

30min • Viegli
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Kraukšķīgās olas

45min • Vidēji grūti

Šašlika pasta

25min • Viegli
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).