Piparotais rumpsteiks ar tomātiem

  • Gatavošana 15min
  • Viegli
Piparotais rumpsteiks ar tomātiem
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Rumpsteiks (gurna mīkstuma steiks)
     200 g
  • Olīveļļa
     1 Ēdamkarote
  • Sāls
     0.5 Tējkarotes
  • 4 piparu maisījums
     1 sauja (-s)
  • Tomāti
     250 g
  • Šalotes sīpols
     1 gabali
  • Vusteršīras mērce
      pasniegšanai

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Steiku ierīvē ar olīveļļu.

Sakarsē steika pannu un liec cept steiku, ik pēc 20 sekundēm to apgriežot uz otru pusi.

Kopumā steiks jācep 2-4 minūtes; ilgums atkarīgs no tā, cik labi izceptu steiku vēlaties.

 

Steiku apviļā svaigi maltos piparos un pārkaisi ar sāli. 

Ļauj 3 minūtes atpūsties pirms griešanas. 

Pasniedz sagrieztu plānās šķēlītēs ar tomātiem, sīpoliem un Vusteršīras mērci.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Jērs rozmarīnā

3h 30min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Vistas kebabs uz grila

20min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes