Piparotais rumpsteiks ar tomātiem

  • Gatavošana 15min
  • Viegli
Piparotais rumpsteiks ar tomātiem
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Rumpsteiks (gurna mīkstuma steiks)
     200 g
  • Olīveļļa
     1 ēdamk.
  • Sāls
     0.5 tējk.
  • 4 piparu maisījums
     1 sauja (-s)
  • Tomāti
     250 g
  • Šalotes sīpols
     1 gabali
  • Vusteršīras mērce
      pasniegšanai

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Steiku ierīvē ar olīveļļu.

Sakarsē steika pannu un liec cept steiku, ik pēc 20 sekundēm to apgriežot uz otru pusi.

Kopumā steiks jācep 2-4 minūtes; ilgums atkarīgs no tā, cik labi izceptu steiku vēlaties.

 

Steiku apviļā svaigi maltos piparos un pārkaisi ar sāli. 

Ļauj 3 minūtes atpūsties pirms griešanas. 

Pasniedz sagrieztu plānās šķēlītēs ar tomātiem, sīpoliem un Vusteršīras mērci.

Saistītās receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Kraukšķīgās olas

45min • Vidēji grūti

Vistas fileja ar krēmīgo biezeni

40min • Vidēji grūti

Sparģeļi ar mocarellu

10min • Viegli
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

3 marinādes gaļai

2h • Viegli