Plucināta teļa gaļa ar ķimenēm

  • Gatavošana 1h 10min
  • Viegli
Plucināta teļa gaļa ar ķimenēm
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Teļa šķiņķis
     500 g
  • Ķimenes
     2 ēdamk.
  • Ķiploks
     3 daiva (-s)
  • Sviests
     50 g
  • Liellopa buljons
     300 ml

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Cepamajā katlā sagrauzdē ķimenes un pievieno sviestu.

Apcep šķiņķi no visām pusēm 2-3 minūtes.

Pievieno ķiploku un aplej gaļu ar buljonu.

Katlam uzliec vāku un uz vidējas liesmas vāri vismaz 1 stundu, līdz gaļa sāk jukt laukā.

 

Saplucini to buljonā un lieto pēc patikas, pusdienu traukā, uz maizītes vai salātos.

Līdzīgas receptes

Siltā tortilja ar malto gaļu

25min • Vidēji grūti
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Cepti ziemas dārzeņi

30min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Cāļa cepetis ar burkāniem

1h 10min • Vidēji grūti