Plucināta teļa gaļa ar ķimenēm

  • Gatavošana 1h 10min
  • Viegli
Plucināta teļa gaļa ar ķimenēm
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Teļa šķiņķis
     500 g
  • Ķimenes
     2 Ēdamkarote
  • Ķiploks
     3 daiva (-s)
  • Sviests
     50 g
  • Liellopa buljons
     300 ml

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Cepamajā katlā sagrauzdē ķimenes un pievieno sviestu.

Apcep šķiņķi no visām pusēm 2-3 minūtes.

Pievieno ķiploku un aplej gaļu ar buljonu.

Katlam uzliec vāku un uz vidējas liesmas vāri vismaz 1 stundu, līdz gaļa sāk jukt laukā.

 

Saplucini to buljonā un lieto pēc patikas, pusdienu traukā, uz maizītes vai salātos.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sautēta truša gaļa

2h • Vidēji grūti
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Ābolu burgers

25min • Viegli
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Irbītes

3h • Vidēji grūti

Pildīta vista ar sparģeļiem

50min • Vidēji grūti