Portobello sēņu un dubultās gaļas burgeris

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Portobello sēņu un dubultās gaļas burgeris
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Burgers

  • Burgera kotletes Rimi
     220 g
  • Brie siers
     50 g
  • Mikrosalāti (pēc izvēles)
     1 sauja (-s)
  • Burkānu pesto Selection by Rimi
     1 ēdamk.
  • Portobello sēnes
     2 gabali
  • Eļļa
      sēņu un gaļas apcepšanai

Marināde

  • Sojas mērce
     1 ēdamk.
  • Vusteršīras mērce
     3 ēdamk.
  • Medus
     1 tējk.
  • Svaigs sakapāts čili
     1 ēdamk.
  • Laima sula
     0.5 gab.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sajauc marinādes sastāvdaļas un liec tajā sēnes – 5 minūtes no katras puses.
Uz sakarsētas pannas lej 2 ēdamkarotes eļļas un liec cept kotletes un sēnes.
Cep 2–3 minūtes no katras puses.
Kontrolē pannas temperatūru, nepiededzini.
Noņem sēnes no pannas un uzliec uz papīra dvieļa.
Kotletēm pa vidu liec Brie sieru, lai tas sasilst.
Veido burgeru: sēnes iekšpusi apsmērē ar burkānu pesto, pievieno mikrozaļumus, pa vidu liec dubulto kotleti ar Brie sieru.

Līdzīgas receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Tītara burgers

1h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Provansas marināde

5min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Sama burgers

1h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes