Rīsu putra

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Rīsu putra
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Putra

  • Rīsi
     6 Ēdamkarote
  • Piens
     400 ml
  • Ūdens
     200 ml
  • Cukurs
     2 Ēdamkarote
  • Sāls
     0.5 Tējkarotes

Pasniegšana

  • Saldētas ogas
      pēc garšas
  • Ievārījums
      pēc garšas
  • Medus vai kļavu sīrups
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Uz vidējas liesmas sakarsē pienu ar ūdeni, pievieno sāli un cukuru kopā ar iepriekšējā dienā novārītiem rīsiem. 

Karsē, līdz rīsi kļūst krēmīgi. 

Pasniedz ar saldētām ogām, ievārījumu medu vai kļavu sīrupu.

Saistītās receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Risoto ar sparģeļiem

40min • Vidēji grūti

Pildītās spinātu pankūkas

25min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes